Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft jau ceturto gadu pēc kārtas atzīts par vislabāk pārvaldīto uzņēmumu pasaulē

    Jaunākie raksti

    Ja jūs izskatiet karjeras maiņu, tad, iespējams, savas darbas gaitas varētu turpināt tieši Microsoft, kas jau ceturto gadu pēc kārtas atzīts par labāko pārvaldīto uzņēmumu pasaulē. Apsteidzot tādus grandus, kā Apple un NVIDIA.

    Jau septembrī Microsoft žurnāla Times versijā tika atzīts par gada labāko uzņēmumu pasaulē, balstoties uz esošo darbinieku viedokli, kā arī citiem kritērijiem. Tagad decembrī uzņēmums atzīts arī par gada labāk pārvaldīto uzņēmumu, un šo topu sastāda Drucker institūts.

    Reklāma

    Tikmēr otrajā vietā atrodas Apple, bet trešo vietu ieņem NVIDIA. Microsoft šo apbalvojumu saņēmis jau ceturto gadu pēc kārtas, norādot uz to, ka uzņēmumam ir zināma pareizā formula, kā vadīt šo lielo struktūru. Izvērtējumā tiek izmantoti dati par darbinieku apmierinātību, piegādātāju ķēdes pārvaldību, investoru ieņēmumiem, inovācijām, kā arī klientu apmierinātību un citi kritērijiem.

    Visos šajos rādītājos Microsoft ieņem augstākās vietas, tomēr tieši klientu apmierinātība ir uzņēmuma vājā vieta, jo tajā ieņemta tikai 148 vietā, kas gan tāpat ļauj kļūt par labāk pārvaldīto uzņēmumu 2023. gadā visā pasaulē. Iespējams, ka atslēga ir tajā, ka Microsoft ieklausās savos darbiniekos, izrāda empātiju, kas ļauj pašam uzņēmumam no iekšienas saglabāt stabilo darbību un virzīties uz priekšu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kerčas Mosts
    16.12.2023 12:01

    Ja uz sienas ir rakstīts “Anniņa=***”, vai tas ir fakts?

    Reklāma