Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft Copilot” MI čatbots tagad palīdzēs uzģenerēt tavu vislabāko dziesmu

    Jaunākie raksti

    Pirms dažām dienām stāstījām, ka “Spotify” testē mākslīgā intelekta (MI) ģenerētus mūzikas atskaņošanas sarakstus. Ir vēl daudz citu labu piemēru, kas pierāda MI spējas radīt labu mūziku. Šeit gribas pieminēt to pašu grupas “The Beatles” “pēdējo dziesmu”, kas tapusi, izmantojot MI iespējas. Jaunākās ziņas liecina, ka arī “Microsoft” vēlas saviem lietotājiem piedāvāt ko līdzīgu, izmantojot “Copilot” MI čatbotu.

    Microsoft” paziņojis, ka savam MI robotam “Copilot” pievienojis jaunu funkciju, kas ļauj radīt unikālas un personalizētas dziesmas, izmantojot teksta uzvednes un MI spējas. Šādu funkcionalitāti “Microsoft” var piedāvāt, pateicoties partnerībai ar MI mūzikas radīšanas platformu “Suno”.

    Reklāma

    “Microsoft” skaidro, ka jaunā iespēja ļaus lietotājiem radīt “personalizētas dziesmas”, neatkarīgi no muzikālās pieredzes. Tāpat “Suno” jau iepriekš ir strādājis ar dažādiem algoritmiem, radot MI rīkus, kas var ģenerēt dažādus skaņdarbus, izmantojot tikai vienu dziesmu.

    Kompānija skaidro, ka, lai izmantotu jauno funkciju, lietotājam atliek tikai izveidot teksta uzvedni, par pārējo parūpēsies MI. Pēc “Microsoft” teiktā, gala rezultātam vajadzētu būt “jautrām, gudrām un personalizētām” dziesmām ar vārdiem un balsīm. Taču, ja patīk, var uzģenerēt skaņdarbu, kurā dzirdami tikai mūzikas instrumenti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma