Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Copilot tagad ir daļa no visas Microsoft 365 ekosistēmas

    Jaunākie raksti

    Trešdien notiekošajā Microsoft Ignite konferencē, kas runā par dažādiem Microsoft produktu jaunumiem, oficiāli izziņots, ka mākslīgā intelekta rīks Copilot būs pieejams visos uzņēmuma produktos un ekosistēmā.

    Principā ziņa un mērķis ir paziņot, ka Microsoft gatavojas gan investēt naudu, gan tiešām izmantot mākslīgo intelektu visos savos produktos. Tātad likmes ir augstas, un jāskatās, kā tas darbosies praksē. Līdz šim Microsoft Copilot palīgs bija integrēts Windows 11 operētājsistēmā, kā daļa no uzdevumu joslas. Šādu integrāciju saņems arī Windows 10 lietotāji.

    Reklāma

    Tagad Copilot darbosies visos Microsoft produktos sākot no Teams, Word un PowerPoint līdz CRM un ERP sistēmām. Papildu tam Microsoft ir iepazīstinājis jaunus Copilot servisus un pārsaucis iepriekšējos. Piemēram, Bing Chat tagad sauksies vienkārši Copilot. Tāpat radīti pakalpojumi Copilot for Sales un Copilot for Services. Katrs nāks klajā ar savām piekļuvēm Microsoft produktiem un funkcionalitāti.

    Avots: Microsoft

    Piemēram, Copilot Pro nodrošinās iespēju izmantot mākslīgo intelektu un Microsoft apsola, ka dati nekādā mērā netiks saglabāti, lai kāds tiem vēlāk varētu piekļūt. Papildu izveidots Copilot Studio, kas kalpos kā informācijas panelis par dažādām trešo pušu integrācijām ar mākslīgā intelekta rīku un pārvaldīt tās. Piemēram, Workday un ServiceNow.

    Reālā darbībā šis viss pie lietotājiem lielākoties nonāks nākamajā gadā, kad jau varēs spriest par reālo lietderību un ikdienas lietošanas ērtumu. Apkopot Teams zvanus vai sarakstes izklausās ļoti interesanti, un tas noteikti jāredz praksē. Šeit gan jautājums par valodu atpazīšanu, kas noteikti krietni jēdzīgāk darbosies angļu valodā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma