Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft gatavojas piedāvāt mākslīgā intelekta palīgu Copilot arī Windows 10 lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Microsoft mākslīgā intelekta risinājums Copilot šobrīd ir integrēts vienīgi Windows 11 operētājsistēmas versijā, tomēr tuvākajā laikā tas varētu mainīties, jo atbalstu saņems iepriekšējās paaudzes Windows 10 versija.

    Ikdienā Windows 10 operētājsistēmu izmanto aptuveni viens miljards lietotāju, kamēr jaunāko Windows 11 vien 400 miljoni, līdz ar to ir skaidrs, kāda tirgus daļa tiek pazaudēta šobrīd. Acīmredzot Microsoft ir sapratis, ka 1.4 miljardu lietotāju bāze izskatās labāk nekā tikai 400 miljoni. Tas ļautu popularizēt mākslīgā intelekta risinājumus izstrādātājiem.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Windows 10 saņems identisku Copilot integrāciju un saskarni kā Windows 11, proti, tas uzreiz atradīsies sistēmas rīkjoslā. Tas piedāvās identisku Copilot darbību abās operētājsistēmu versijās. Tāpat šis lēmums varētu būt tieši saistīts ar Microsoft jaunās vadības plāniem, kura vēlas vēl kādu laiku pie apvāršņa turēt arī Windows 10 versiju, nevis pilnībā spiest uz Windows 11.

    Protams, lielāka lietotāju bāze ļautu iegūt vairāk informācijas pašam Copilot rīkam, to labāk attīstot. Kā arī tas ļautu radīt dažādus papildu risinājumus, kas var būt noderīgi ikdienā ikdienas lietotājam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bumbulis
    11.11.2023 15:18

    Man ir paši pēdējie updeiti un nekāds copilot nekur nav atrodams. Savukārt Microsoft vietnē vai blogā bija rakstīts ka ne visos pasaules reģionos tas būs pieejams. Līdz ar to es secinu, ka banānu republikā Latvijā var arī nebūt.

    Reklāma