Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunākā “F1 23” sacīkšu simulatora versija gaidāma 16. jūnijā

    Jaunākie raksti

    Kā jau ierasts ar formulas sacensību videospēli, tad jaunākā daļa iznāk tad, kad aktuālajā sezonā jau ir notikuši pāris posmi. Arī šis gads nav izņēmums, un jaunākā “F1 23” versija gaidāmaja 16. jūnijā.

    Kā runājām podkāsta pēdējā epizodē, tad spēlē nav gaidāmas krasas izmaiņas, bet izstrādātāji EA un Codemasters norāda, ka ir uzlabojuši automašīnu vadību, balstoties uz F1 komandu ieteikumiem. Šajā spēles versijā tām būs paredzamāka darbība, uzlabota saķere bremzējot, kā arī labāks paātrinājums un vadība līkumos.

    Reklāma

    Papildu tam izstrādātāji ir uzlabojuši motora griezes momentu un inerci, kā arī piedomājušo pie labākas aerodinamikas un riepu saķeres, lai radītu lielāku realitātes sajūtu. Protams, šis viss nesniedz īsto braukšanas pieredzi, bet kopumā simulāciju videospēles ir ļoti attīstījušās, lai ļautu apgūt braukšanas prasmes un noķert vismaz aptuveno pieredzi, kā būtu braukt ar īstu sacīkšu auto.

    Jaunajā “F1 23” daļā būs pieejamas visas aktuālās komandas un braucēji, kā arī jaunā Lasvegasas ielas trase. Papildu tam atjaunots Braking Point spēles režīms, kas tika piedāvāts pirms diviem gadiem. Tas ļauj spēlē izspēlēt noteiktu stāstu par ielaušanos F1 apritē. Videospēle būs pieejama gan datora versijā, gan PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X spēļu konsolēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rihards
    09.05.2023 12:51

    Simulatora :|

    REALAIS
    09.05.2023 14:43
    Reply to  Rihards

    Nu nu, tiešām F1 no codemasters nevar nodēvēt par simulatoru? Tā ne tuvu nav arkādiska spēle. NFS Unbound ir tīra arkāde kā piemērs, F1 sērija ir citā līmenī.

    bomarstiim
    09.05.2023 16:05
    Reply to  REALAIS

    Varētu skaitīt simcade kategorijā, simulators tas noteikti nav, kas attiecas uz fiziku un braukšanu. Cik saprotu, tad trases lielākā daļa arī nav nav laser scanned, līdz ar to nebūs tik precīzas, ko sagaidītu no simulatora.

    REALAIS
    09.05.2023 16:36
    Reply to  bomarstiim

    Jā, tā jau arī ir, bet te jau arī ir ķa ir, Codemasters noteikti neliktu savu spēli zem arkādes nosaukuma, bet Simcade ir tautas valodas vārds, ko iekš PR prezentācijas arī neliks. Galvenais, ka kompānija turpina strādāt un attīstīties, pārāk specifiski tomēr šo spēli var arī negaidīt, tomēr spēle arī ir jāspēj pārdot Casual tipa spēlētājiem. Bet varbūt EA spēs palīdzēt attīstīt šo projektu ar papildus piešprici.

    Es personīgi vairāk gaidu jebkādas ziņas par EA/Codemasters šī gada oficiālo WRC spēli. Varbūt tā spēs cienīgāk nest PR simulatora vārdu, un būs mazākas pretenzijas no augstāka līmeņa spēlētājiem.

    bomarstiim
    09.05.2023 17:02
    Reply to  REALAIS

    EA vajadzētu sākt ar čīteru ierobežošanu F1. Esports līmenī tas šobrīd ir izsmiekls, vadošie braucēji rāda ar pirkstu, ar ko daži nodarbojas, bet nekas netiek darīts.

    REALAIS
    09.05.2023 17:29
    Reply to  bomarstiim

    Vai tad to var reāli iegrožot? Vienīgais variants ir sportu pārnest tikai “uz vietas” un nedrīkst izmantot nevienu savu perifēriju, vai arī spēle ir jāpārvalda tikai savā serverī un uzdatoea nav neviena fiziska faila, kas ar nav īsti reālistiski.

    Tie kas krāpjas, paši arī noraks visu F1 Esportu un vienkārši likvidēs tādu pasākumu.

    datacore
    10.05.2023 13:03

    Neizdevies joks tās EA/Codemasters F1 spēles ir. Varbūt varētu patikt iesācējiem un akli kaislīgiem F1 faniem, tas arī viss.

    Pirms pāris mēnešiem pamēģināju F1 22 un, maigi izsakoties, biju stipri vīlies. Tā pati vecā labā Forza Motorsport 7 (2017) ir gaismas gadus priekšā, pat grafikas ziņā. Un es neesmu nekāds hardcore simulatoru elitists, labprāt spēlēju arī simcade/arcade spēles.

    Reklāma