Web Analytics
More
    Reklāma

    F1 kopā ar Red Bull piedāvā iegādāties autentisku formulas simulatoru

    Jaunākie raksti

    Ikvienam Formula 1 fanam tagad būs iespējams iegādāties savu sacīkšu mašīnas simulatoru, kas līdzināsies īstai formula. Protams, tas nebūs pilnā izmērā, kā arī lētākā versija maksās nedaudz vairāk nekā 87 tūkstošu eiro.

    Iespējams, ka šis simulators ir tuvākā iespēja nonākt pie īsta formulas bolīda stūres. Taču ir dzirdēts par iespēju izbraukt ar vecāka modeļa formulām tepat kaimiņvalstīs. Tomēr ja ir brīvi vairāki desmiti tūkstoši eiro, tad F1 mājaslapā ir iespējams iegādāties Red Bull komandas formulas simulatora komplektu.

    Reklāma

    Tas būs identisks formulas modelim RB18, ar kuru Red Bull komanda startēja 2022. gada F1 sezonā. Lētākā versija maksās 87 221,95 eiro, un tai nebūs pieejams priekšējais antispārns, bet par 116 296,95 eiro varēs iegādāties pilno versiju. Abos gadījumos gan tā būs tikai puse formulas jeb garumā līdz pilota krēslam. Simulatoram nebūs riteņu un priekšējās šasijas, bet paša sēdēšanas pozīcija būs kā īstā formulā. Tāpat redzamību apgrūtinās halo drošības sistēma, aiz kuras atradīsies monitors.

    Simulatoru var oficiāli iegādāties F1 mājaslapā, un tas būs pieejams no aprīļa. Tagad katram ir iespēja īstenot savu sapni un sajusties kā ikonisko autosacīkšu pilotam. Protams, par šo naudu var iegādāties arī īstu un sportisku auto. Simulatora svars būs aptuveni 160kg. Tiesa, neizdevās atrast informāciju, vai F1 videospēle ir iekļauta šajā cenā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    17.03.2023 09:26

    Ekrāns ir 2. sprīžus par augstu, kā atēlam reāli dabiski vajadzētu būt… Būtu klāt vēl motion simulator, kas visu to būdu krata, tad varētu padomāt :D

    Last edited 1 year ago by KKTK
    Krotow
    20.03.2023 16:41
    Reply to  KKTK

    Pilnam reālismam vajag centrifūgu, kas iekšā sēdošo gaļas gabalu staipa +/-3G intervālā. Ar disklaimeri ka trenežieri nedrīkst lietot pacienti ar diagnozēm (saraksts ar hroniskajām kaitēm) un klients pats ir atbildīgs par trenaziera lietošanas rezultātā radušamies sekām veselībai.

    hmmm :)
    29.03.2023 14:12

    Kaut kā izliekas ka puse no formulas ir tikai, bez riteņiem :D
    Daudziem būs vilšanās pēc iegādes! :D

    Reklāma