Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Card lietotājiem tagad ir pieejams arī uzkrājumu konts

    Jaunākie raksti

    Sākot no 17. aprīļa visiem Apple Card lietotājiem ASV ir pieejama jauna iespēja uzkrāt naudu un par to iegūt procentus, tādējādi audzējot naudas vērtību.

    Jaunā uzkrājumu konta pakalpojumu nodrošinās vietējā banka Goldman Sachs, ar ko Apple sadarbojas savā Apple Card pakalpojumā. Šobrīd tiek piedāvāts, ka ikgadējā procentu likme būt 4.15%, tomēr laika gaitā tā var mainīties. Par krāšanas konta funkcionalitāti uzņēmums ziņoja jau pagājušā gada rudenī, tomēr tikai tagad atklātas oficiālās procentu likmes un tā darbība.

    Šī būs kā daļa no Apple Card servisa, jo šobrīd veicot maksājumus ar šo bankas karti, no katra pirkuma tiek atgūts 1%. Ja maksājums tiek veikts ar Apple Pay, tiek atgūti 2% no pirkuma summas. Uzņēmuma ideja ir tā, ka šīs atmaksas tagad varēs ērti glabāt uzkrājošajā kontā, lai tādējādi audzētu naudas vērtību. Līdz šim atmaksas klienti saņēma automātiski Apple Cash veidā.

    Uzkrājumu kontam varēs piekļūt caur Wallet lietotni. Tajā būs redzams gan konta atlikums, gan konkrētā procentu likme un nesenās transakcijas. Tāpat būs iespējams naudu gan pievienot, gan izņemt, to pārskaitot uz citu bankas kontu. Vienīgais ierobežojums būs tas, ka kopējā uzkrājumu summa nevarēs pārsniegt 250 tūkstošu ASV dolāru. Kā redzams, tad Apple sāk piedāvāt arvien plašāku skaitu finanšu pakalpojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    19.04.2023 09:54

    Tikmēr mūsu bankas krājkontos pasniedz 0.4-0.7% kā mega piedāvājumu + vienīgais nosacītais “CashBack” ir Citadeles X kartēm, kurās nepieciešams iztērēt 3000 EUR, lai saņemtu kino biļeti vienu.

    Kārtējais pierādījums, ka bankām Latvijā ir nepieciešami spēcīgāki konkurenti ar agresīvāku pieeju klientu pārdalē.

    Last edited 1 year ago by Kristaps
    Reklāma