Web Analytics
More
    Reklāma

    Atsevišķiem lietotājiem beidzot pieejams “Apple Pay Later” serviss

    Jaunākie raksti

    Pirms laba laika, konkrētāk, 2021. gada jūlijā, “Apple” informēja par plāniem radīt “Apple Pay Later”. Tas ir “pērc tagad, maksā vēlāk” tipa risinājums, kas ļaus gan tiešsaistē, gan fiziskā veikalā par pirkumiem norēķināties vēlāk, veicot dalīto maksājumu. Pērnā gada rudenī uzņēmums paziņoja, ka “Apple Pay Later” pie lietotājiem varētu nonākt vien 2023. gada pavasarī, nevis 2022. gadā, kā bija plānots sākotnēji. Pavasaris ir pienācis, un arī “Apple Pay Later” beidzot ir pieejams pirmajiem lietotājiem.

    Tiesa, pagaidām risinājuma pieejamība ir ļoti ierobežota. “Apple Pay Later” var izmantot nejauši izvēlēti lietotāji ASV, kuri saņēmuši uzaicinājumu. “Apple” gan informē, ka “tuvākajos mēnešos” risinājumam vajadzētu būt plašāk pieejamam. Tāpat jauno iespēju šobrīd var izmantot vienīgi tiešsaistes un lietotņu pirkumiem, nevis fiziskos veikalos.

    Avots: Apple

    “Apple Pay Later” ļauj samaksāt ar “Apple Pay” starpniecību veiktā pirkuma summu līdz pat četros bezprocentu maksājumos, kas jāveic ne ilgāk kā sešu nedēļu laikā. Būtiski, ka aizdevuma summa, ko lietotājs var atmaksāt ar “Apple Pay Later”, ir 50 līdz 1000 USD. “Apple” arī uzsver, ka jaunā risinājuma izmantošana neietekmēs lietotāja kredītreitingu, kā arī dati netiks kopīgoti ar trešo pušu tirgotājiem.

    Jāatzīmē, ka “Apple Pay Later” atrodas lietotnē “Wallet”. Lietotājiem būs pieejams arī kalendārs, kas ļaus izsekot līdzi nākamajiem maksājumiem, kā arī informācija par maksājamo summu un samaksas termiņu. Tāpat lietotājs saņems paziņojumus par gaidāmajiem maksājumiem, mazinot risku, ka par tiem tiks aizmirsts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma