Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple Pay Later” norēķinu funkcija pie lietotājiem varētu nonākt vien 2023. gada pavasarī

    Jaunākie raksti

    Pagājis jau labs laiciņš, kopš “Apple” paziņoja, ka strādā pie jaunas norēķinu iespējas “Apple Pay Later”, kas lietotājiem ļautu veikt maksājumus, izmantojot “Apple Pay”, un pēc tam atmaksāt to četros bezprocentu maksājumos. Uzņēmums pavasarī bija atklājis, ka jaunā funkcija pie lietotājiem varētu nonākt šogad līdz ar iOS 16 un plašāk par to pastāstīs jūnijā savā izstrādātāju konferencē WWDC22. Lai arī iOS 16 veiksmīgi esam sagaidījuši, no “Apple Pay Later” ne ziņas, ne miņas.

    Saskaņā ar “Apple” analītiķa Marka Gurmana ziņojumu – “Apple” norēķinu iespēja “Pay Later” šobrīd saskaras ar vērā ņemamiem šķēršļiem, kas tās palaišanu varētu aizkavēt pat līdz nākamā gada pavasarim, kad tiks izlaista iOS 16.4 operētājsistēmas versija. “Apple” savā lapā sīkā drukā neskaidri norādījis, ka funkcija iznāks nākotnē, taču nav pateicis, kad tieši. Līdz ar to “Apple Pay Later” ir vienīgā neizlaistā iOS 16 funkcija, kurai nav zināms palaišanas datums.

    Kā galvenos iemeslus kavējumam Gurmans norāda nozīmīgas tehniskās un inženiertehniskās problēmas “Pay Later” izvēršanā. Šobrīd nav zināms, kādi tieši izaicinājumi tie ir, taču skaidrs, ka to risināšanā būs nepieciešami finanšu resursi. Šajā ziņā “Apple” meitasuzņēmums “Apple Financing” varētu izsniegt aizdevumu “Apple Pay Later” izveidei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma