Web Analytics
More
    Reklāma

    “Swedbank” tiešsaistes tirgotājiem piedāvā norēķinus ar “Apple Pay”

    Jaunākie raksti

    Ar labiem jaunumiem tirgotājiem internetā nākusi klajā “Swedbank”. Banka paziņojusi, ka e-komercijas platformu īpašniekiem visās trīs Baltijas valstīs sākot no šodienas, 28. marta, piedāvā norēķinus ar “Apple Pay” risinājumu.

    Kas attiecas uz pircējiem, norēķinoties par pirkumu internetā, tagad var izmantot ne tikai bankas maksājumu karti vai internetbanku, bet arī “Apple Pay” digitālo maciņu. Šāda iespēja pieejama tiem, kuri iepērkas pie tirgotājiem, kuri izmanto “Swedbank EveryPay” norēķinu risinājumu. Tirgotājiem, kuri vēlas piedāvāt norēķinus caur “Apple Pay”, jāaktivizē šī iespēja savā “Swedbank” internetbankā.

    Reklāma

    “Swedbank” naudas pārvaldības daļas vadītājs Valdis Vaišļa skaidro, ka pēdējo trīs gadu laikā klientu interese veikt maksājumus, izmantojot “Apple Pay” digitālo maku, bijusi ļoti augsta. Šādu norēķinu skaits pērn pieaudzis 3,5 reizes un sasniedzis 50 miljonus maksājumu, kas ir jau 20% no kopējiem “Swedbank” apkalpotajiem maksājumiem tirdzniecības vietās. Viņaprāt, jaunā iespēja ļaus vēl vienkāršāk iepirkties internetā, savukārt uzņēmējiem tas atvieglos maksājumu pieņemšanu.

    Būtiski, ka ar “Apple Pay” piedāvāšanu tirgotājiem internetā, “Swedbank” ir noslēgusi “Apple Pay” ieviešanas ciklu. “Swedbank” klienti privātpersonas ar “Apple Pay” var norēķināties jau kopš 2019. gada, savā “Apple” digitālajā maciņā pievienojot bankas karti.

    AvotsDb.lv
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma