Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiāli izziņota “The Sims 5” spēle ar nosaukumu “Project Rene”

    Jaunākie raksti

    Baumas un spekulācijas ir garām, jo zināms, ka Electronic Arts strādā pie “The Sims 5” videospēles, kuras lielākais ieguvums būs darbība uz dažādām platformām.

    Informācija gan šobrīd ir tikai par to, ka nākamā “The Sims” franšīzes spēle tiek izstrādāta, un tā atrodas vēl ļoti agrā stadijā, līdz ar to var tikai spekulēt par tās pieejamību visiem spēlēt gribētājiem. Tā tiek izstrādāta ar projekta nosaukumu “Project Rene”. Kā redzams pavisam nelielā spēles video, tad to var darbināt gan datorā, gan viedtālrunī un planšetdatorā, kas nav bijis pieejams līdz šim.

    Reklāma

    Tāpat izstrādātāji gatavojas piedāvāt vēl plašāku iespēju mainīt objektu formu un krāsas, kad tiek iekārtota māja. Kā arī šos objektus varēs veidot kopā ar draugiem, un visās platformās, kurās spēle būs pieejama. Šādā daudzspēlētāju režīmā varēs iekārtot arī pašas telpas. Vienīgais video materiāls ir pieejami no oficiālās konferences The Sims Summit.

    Tā kā līdz “The Sims 5” vēl noteikti jāgaida vairāki gadi, tad neaizmirstiet, ka šobrīd “The Sims 4” ir pieejams bez maksas plašā klāstā platformu. Kā arī nesen konkurenci “The Sims” ir izteikusi spēle “Life by You“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    18.04.2023 10:28

    Sims 4 bāzes spēle ir par brīvu…. Jo ja grbi izbaudīt spēles dažādību, tad DLC var iztērēt vairākus simtus un var arī pietuvoties tūkstotim :D

    M S
    18.04.2023 12:40

    Varbūt integrēs spēlē AutoGPT – saka, tam esot bijuši labi panākumi līdzīgā scenārijā.

    Reklāma