Web Analytics
More
    Reklāma

    Leģendārajai videospēlei “The Sims” top tiešs konkurents – “Life by You”

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka šī gada otrajā pusē ikoniskajai videospēlei “The Sims” varētu parādīties nopietnāka konkurence. Izstrādātāji no Paradox ir atklājuši informāciju, ka strādā pie savas cilvēku dzīves simulācijas spēles “Life by you”, kas tiks veidota kopā ar uzņēmumu Rod Humble.

    Tieši Rob Humble iepriekš strādājuši arī ar “Sims” franšīzi un spēli “Second life”. Jaunā “Life by You” būs pieejama no 12. septembra. Pēc pieejamās informācijas, videospēlē būs iespējams veidot un baudīt digitālo cilvēku dzīvi, kur visu būs iespējams pielāgot. Tā būs atvērtā tipa spēle, kas nozīmē, ka būs iespējams kontaktēties ar spēlētājiem un digitālajiem cilvēkiem no visas pasaules.

    Reklāma

    “Life by You” būšot spēle bez ielādes ekrāniem, kas ir liela atšķirība no “The Sims”, kurā bieži vien mainot lokāciju, bija jāgaida ilgāks laiks. Kopumā šī spēle izklausās ļoti līdzīga ikoniskajam konkurentam, tomēr viena no lielākajam atšķirībām būs īstas valodas izmantošana un saruna.

    Attiecīgi “The Sims” tēli izmanto nesaprotamu valodu, un ir iespēja izvēlēties kādas darbības veikt ar citu cilvēku, bet “Life by You” spēlētājiem būs iespēja kontrolēt konkrēto sarunu. Arī “The Sims” frontē varētu būt gaidāmi jaunumi, jo “The Sims 4” tika izlaista jau pirms desmit gadiem. Šobrīd EA strādā pie spēles versijas, kas varētu integrēties starp datoru un viedtālruņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    22.03.2023 11:31

    Sims frontē jau sen ir oficiāli jaunumi, ka tiek strādāts pie Sims 5 ar vienlaicīgu atbalstu uz visām galvenajām platformām. Ar lielākām iespējām utml. Šeit vēl šim projektam ir jāspēj piesaistīt uzmanību. Tur arī sākumā laidīs Early access ja nemaldos. Bet nišas produktu izveidot nav viegli it sevišķi, kad pretī ir EA Sims ar vēsturisku pieredzi.

    Test
    22.03.2023 16:42
    Reply to  REALAIS

    Konkurence jau vienmēr ir laba

    REALAIS
    22.03.2023 21:26
    Reply to  Test

    Jā, bet konkurēt nišas lauciņā ir ļoti dārgs prieks. Es piemēram skatos uz sporta spēlēm, un tur konkurences nav nevienā sporta veidā. Un ja parādās, tad tik pat ātri arī pazūd. Arī šeit man nav lieku cerību, ka projekts būs augstvērtīgs. Bet tāds nu es esmu pesimists par šo produktu.

    Reklāma