Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēle “The Sims 4” sasniegusi 70 miljonu spēlētāju skaitu

    Jaunākie raksti

    Videsopēles “The Sims 4” izstrādātāji Maxis paziņojuši, ka tā kļuvusi par veiksmīgāko “The Sims” franšīzes spēli, sasniedzot 70 miljonu spēlētāju skaitu.

    Tiesa, nav minēts, vai tie ir šobrīd aktīvie spēlētāji vai kopējie, bet sajūtas liek domāt, ka tās ir domātas spēles lejupielādes. Tas jebkurā gadījumā ir sevi cienīgs skaits, jo “The Sims 4” tika izlaista 2014. gadā, taču joprojām pulcē jaunus spēlētājus. Īpašs pieaugums noticis pēdējo mēnešu laikā, kad spēles pamata versija tika padarīt bez maksas pieejama ikvienam interesantam. Jāpiezīmē, ka šai videospēles versijai ir ļoti daudz paplašinājumu, kuri gan būs jāiegādājas par papildu samaksu.

    Reklāma

    Par 70 miljonu spēlētāju robežas sasniegšanu tika izdots oficiāls paziņojums, jo acīmredzot arī izstrādātājiem tas ir liels notikums, neskatoties uz to, ka spēlei jau ir deviņu gadu jubileja. Šajā sakarā ir vērts pieminēt, ka Maxis izziņojis darbu pie gaidāmās “The Sims 5” versijas, kas būs īpaši pielāgota dažādu platformu spēlēšanai.

    Jāatzīst, ka šāda “The Sims 4” popularitāte un spēles kopējā aktivitāte arī man ir pārsteigums, jo savulaiks esmu bijis “The Sims” fans, taču likās, ka spēle piedzīvo norietu. Kaut gan tai nav īstu alternatīvu un nopietnas konkurences, kas ļauj noturēt savu tirgus daļu un popularitāti.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma