Web Analytics
More
    Reklāma

    No jaunā gada WhatsApp vairs nedarbosies iPhone 5 un iPhone 5C viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    Nav nekāds jaunums, ka laiku pa laikam lietotņu izstrādātāji pārtrauc atbalstu vecāku modeļu viedtālruņiem, lai turpinātu modernizēt un attīstīt savu servisu. Līdz ar to no jaunā gada daļā iPhone un Android viedtālruņu vairs nedarbosies WhatsApp saziņas lietotne.

    Protams, runa ir par pietiekami sen izlaistiem telefonu modeļiem. Apple gadījumā tie būs iPhone 5 un iPhone 5C viedtālruņi, kuri tika izlaisti 2012. un 2013. gadā. Tā kā tos abus darbina A6 procesors, to jaunākā operētājsistēmas versija ir iOS 10.3.4., bet šobrīd aktuālā ir iOS 16.2.

    WhatsApp oktobrī paziņoja, ka pārtrauks lietotnes darbību iOS 10 un iOS 11 darbinātajām ierīcēm, kas nozīmē, ka šajos vecajos iPhone modeļos lietotne vairs nedarbosies. Šobrīd vecākā pieejamā iOS versija, ko atbalstīs WhatsApp, būs iOS 12. Lietotni joprojām varēs izmantot iPhone 5S modelī.

    Konkrētās izmaiņas skars arī Android darbinātos viedtāļrunus, piemēram, LG Optimus un Samsung Galaxy S3, kas ir visai seni modeļi. Sākot no 1. janvāra lietotāji vairs nevarēs nosūtīt ziņas un veikt zvanus no lietotnes, tāpēc silts ieteikums pēdējās gada dienā eksportēt visu WhatsApp vēsturi, pirms serviss pārtrauc darbu.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    01.01.2023 22:15

    > tāpēc silts ieteikums pēdējās gada dienā eksportēt visu WhatsApp vēsturi

    kā var eksportēt neesošu vēsturi? tik līki uzrakstīta programma, kurai piekabināts it kā bekaps, bet tas tik pat labi var nestrādāt, pazūdoša veco bilžu galerija (kuras jau tāpat ir degradētā kvalitātē), vairs neatrodami pārsūtītie faili utt. :-E

    Reklāma