Web Analytics
More
    Reklāma

    Neaizmirsti atjaunināt savu iPhone 5 modeli

    Jaunākie raksti

    Ja Tu lieto iPhone 5 modeli un ir sākušās problēmas ar iCloud, kā arī datumu un citām lietām, iespējams, jau ir par vēlu, jo kompānija Apple lika visiem šī modeļa lietotājiem veikt sistēmas atjauninājumu uz iOS 10.3.4. līdz 3. novembrim.

    Kompānija Apple šī gada vasarā izlaida šo atjauninājumu, jo tika paredzētas iOS 10.3. problēmas ar GPS, kas tālāk izraisa gan nepareizu datuma uztveršanu, gan vietas precizēšanu, līdz ar to sagādājot galvassāpes ikdienas lietošanā. Tāpēc šī ziņa bija jāuztver ar lielu nopietnību, jo pēc šī datuma, kas jau ir šonedēļ, telefonu vairs iespējams atjaunot tikai caur datoru (iTunes), kā arī nepieciešama tā dublējuma kopijas izmantošana, jo ierastā atjaunošana caur iestatījumiem netiks atļauta.

    Reklāma

    Var novērtēt tehnoloģiju giganta centienus pie dzīvības uzturēt vēl 2012. gadā izlaistu telefonu, kura vecums jau mērāms 7 gados. Ja atmiņa neviļ, tad tieši iPhone 5 modelis pēc paša Džobsa domām bija perfektā izmēra tālrunis, kurš labi ieguļas plaukstā un ir ērti aizniedzamas visas ekrāna malas. Taču nu jau reālajā tirgus situācijā ekrāna lielums tikai aug, tomēr klīst baumas, ka 2020. gadā mēs varētu sagaidīt telefonu ar mazākiem ekrāna izmēriem no paša Apple.

    Papētot iOS lietojuma statistiku, tad nesen iznākusī, bet problēmu apvītā 13. versija uzstādīta vairāk kā 41% iPhone tālruņu, bet 10. versija vien 2,45%, kas nozīmē, ka ar šo problēmu vajadzētu saskarties šauram lietotāju lokam.

    Vai mūsu vidū kādam ir gadījusies šāda ķibele pēdējās dienās?

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Apple
    05.11.2019 19:05

    3. datums bija svētdien, tā kā viss jau ir nokavēts
    Džobs nemaz nepiedzīvoja šī telefona prezentāciju, jo nomira 2011

    Kursors.lv
    05.11.2019 19:35
    Reply to  Apple

    Nekas nav nokavēts, ar iTunes vajadzētu varētu atjaunoties.

    Reklāma