Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp pārtrauks atbalstu ierīcēm ar iOS 10 un iOS 11

    Jaunākie raksti

    Šī gada 24. oktobrī WhatsApp pārtrauks atbalstu iOS 10 un iOS 11 mobilajām operētājsistēmas versijām, kas nozīmē, ka vecākiem iPhone īpašniekiem varētu būt laiks nomainīt savu telefonu.

    Kā norādīts WhatsApp jautājumu sadaļā, tad uzņēmums attiecīgo operētājsistēmu lietotājus informējus laicīgi. Tas nozīmē, ka līdz pat 24. oktobrim ik pa laikam tiks saņemti paziņojumi par šī atbalsta un darbības pārtraukšanu. Šāda pāreja no WhatsApp puses ir saistīta ar to, lai spētu izmantot jaunākās tehnoloģiskās iespējas, un šajā gadījumā vecākas operētājsistēmas to nespēj izdarīt.

    Realitātē iPhone 5 un iPhone 5C īpašnieki vairs nevarēs izmantot WhatsApp un sazināties ar citiem cilvēkiem, tāpēc ka šos telefona modeļus nevar atjaunot pat līdz iOS 12 versijai, bet aktuālā ir iOS 15. Līdz ar to šobrīd vecākie iPhone modeļi, kas varēs darbināt jaunāko WhatsApp versiju būs iPhone 5S un iPhone 6. Tomēr redzot cik liela ir iOS 15 izplatība iPhone klāstā, tad, visticamāk, veco iOS versiju lietotāju skaits ir ļoti neliels.

    Reizē ar šiem jaunumiem, Meta izziņojusi, ka WhatsApp tagad atbalsta 32 cilvēku audio zvanu, kā arī saziņas servisu lietot līdz pat četrām ierīcēm reizē. Viena no gaidāmākajām lietām noteikti būs iespēja atslēgties no grupas čatiem bez paziņojuma citiem tā dalībniekiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dedzinam pērno zāli
    25.05.2022 08:25

    Nosprāgs dabīgā nāvē, tāpat kā Skype

    Krotow
    25.05.2022 11:09

    Neizskatās.

    Reklāma