Web Analytics
More
    Reklāma

    Ko Kursors Tev Neraksta #16

    Jaunākie raksti

    Ziemassvētku rītā speram gaisā mūsu podkāsta 16. epizodi, kuras ierakstā 22. decembra vakarā piedalījās Kristaps, Ansis, Henrijs un Jurģis. Priecīgus visiem svētkus!

    Šajā epizodē runājam par:

    Kā klausīties “Ko Kursors Tev Neraksta” podkāstu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ajj
    26.12.2022 12:54

    Nevaru piedāvāt Fairphone 4, bet varu pastāstīt par savu pieredzi ar Fairphone 3. Pēc aptuveni 2,5 gadu lietošanas nomainīju bateriju (30 eiro+piegāde), jo esošā vairs tik ilgi neturēja. Nesen saplīsa uzlāde – telefons strādāja kā parasti, bet vairs nelādējās. Nomainīju atbilstošo moduli (20 eiro + piegāde). Pēc tam kaut kad sāka gļukot skārienjūtīgais – reizēm vairs nereaģēja uz pieskārieniem. Atskrūvēju vaļā, notīrīju ekrāna kontaktus. Bija redzami ar kaut ko pārklājušies. Telefons turpina strādāt bez problēmām. Ceru vēl kādus 2 gadus, ja ne vairāk, izvilkt. Taču, ja tas nebūtu modulārs telefons, tad ticami, ka nebūtu salūzusi uzlāde un apsūbējuši kontakti. Tur garāks stāsts, kāpēc tā notika, bet to izlaidīšu (iesaistīts lietus). No otras puses, iepriekšējie telefoni arī eventuāli saplīsa, un negribējās čakarēties ar labošanu, ja tāda vispār būtu bijusi iespējama. Fairphone OS nav nekas īpašs, nekādas OEM lietotnes tur nav – pamatfunkcionalitātei (zvani, kontakti, kamera, kalendārs utt.) Google Apps. Ir bijuši gļuki, piemēram, telefons restartējas, kad pārslēdzas starp Wi-Fi AP pie kaut kādiem apstākļiem, bet tas ir ticis salabots. Izmēros tas ir manāmi resnāks un mēdz neielīst kaut kādos turētājos. Nedomāju, ka masām šis telefons patiks, bet tādiem kā man der, jo negribas ik pēc 2 gadiem mainīt telefonus, kad kaut… Read more »

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    27.12.2022 23:30

    Nākamajā “Ko Kursors Tev Neraksta” epizodē vajag iekļaut shout out’u zīmīgākajiem komentāru rakstītājiem Kursorā 2022. gadā

    Lauris
    29.12.2022 09:09

    Par futbola čempionātu nepiekrītu. Man lietotne strādāja perfekti, ne reizi nenācās meklēt info kaut kur citur. Jāskrollē bija tikai tad, kad jau bija aizmirsies pirmo dienu spēļu rezultāti. Iespējams, ka atšķirība bija Android un IOS lietotājiem, man ir Android.
    Un kā tad ar tām n-tajām video kamerām, kurām bija vesela armija ar video tiesnešiem ? Tās perfekti noteica, kad bija vai nebija aizmugure, reizēm nedaudz novēloti, bet ļoti precīzi un TV skatītājiem uzskatāmi parādīja. Pirmās spēles laikā soctīkli pat paspēja uzsprāgt, ka Katara ir nopirkusi tiesnešus, bet kā izrādījās, viss bija pareizi nosvilpts :)
    Futbola bumbās bija sensors, kurš ĻOTI daudz izšķīra daudzās spēlēs. Ronaldu daudz strīdējās par vārtiem, kurus viņam neieskaitīja, jo čalis ar matu galiņiem redz bija pieskāries bumbai, bet sensors to nav uztvēris :)

    Reklāma