Web Analytics
More
    Reklāma

    No šodienas oficiāli pieejama DaVinci Resolve lietotne iPad planšetdatoriem

    Jaunākie raksti

    Sākot no šodienas, 22. decembra, ikviens jaunāko iPad modeļu lietotājs savā planšetdatorā var iegūt video apstrādes lietotni DaVinci Resolve.

    Pirms aptuveni diviem mēnešiem, kad tika izziņoti atjauninātie iPad un iPad Pro modeļi, tika paziņots par to, ka DaVinci Resolve programma būs speciāli pielāgota Apple planšetdatoriem. Beidzot tas ir oficiāli noticis, un ikviens interesents var steigties to lejupielādēt App Store lietotņu veikalā.

    Kā norāda izstrādātājs Blackmagic, tad īpašā iPad versija būs speciāli pielāgota, lai izmantotu jauno M2 procesoru jaudu, ar ko ir aprīkots jaunākais iPad Pro modelis. Tāpat uzlabojumus apstrādei saņems ar M1 darbinātie iPad modeļi. Interesanti, ka lietotnes darbība atšķirsies atkarībā no modeļa. Tā būs pieejama arī klasiskajiem iPad un vecākiem iPad Air modeļiem, taču funkcionalitāte būs ierobežota.

    DaVinci Resolve būs pieejama bez maksas, bet lai iegūtu plašāku funkcionalitāti, būs jāveic vienreizējs maksājums 114,99 EUR apmērā. Protams, planšetdatoriem jābūt aprīkotiem ar jaunāko iOS 16 versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma