Web Analytics
More
    Reklāma

    Kohler piedāvā premium klases viedo tualetes podu ar Alexa balss vadību

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģijas seko mums ik uz soļa, un nav nekāds pārsteigums, ka tās ienāk mūsu vannasistabā un visdabiskākajos izvades procesos. Proti, Kohler piedāvā vairāk nekā 11 000 dolāru vērtu inteliģento tualetes podu Numi 2.0, kas būs aprīkots ar Amazon Alexa balss asistentu.

    Kohler ir pazīstami ar dažādu premium klases vannasistabas iekārtu izstrādi iepriekš, taču šis tualetes pods jūsu pieredzi pacels nākamajā līmenī. Ar Alexa palīdzību visus saistītos procesus varēs vadīt ar balsi. Inteliģentais tualetes pods būs aprīkots ar Spotify, kas ļaus atskaņot savas iemīļotās dziesmas, lai nomāktu citus neparedzētas un nevēlamas mātes dabas skaņas.

    Reklāma

    Tā kā šis ir ļoti vieds produkts, tad Numi būs spējīgs noteikt, kad lietotājs tam tuvojas, un uzreiz pacelt poda vāku. Tas būs augstāks nekā ierastie tualetes podi, nodrošinot papildu komfortu lietotājam. Bet viena no ekstra lietām ir apsildāmais poda vāks, kas lieti noderētu aukstā ziemas dienā. Kohler ir padomājis par veiksmīgu pieredzi, apmeklējot labierīcības nakts stundā, jo tualetes pods būs aprīkots ar gaismas elementiem. Par kāju siltumu rūpēsies īpaša siltā gaisa plūsma no tā apakšas.

    Tā kā šis ir arī bidē, tad galvenā pieredze būs iespēja mūsu atvērtos kanālus noskalot un nomazgāt dažādos leņķos, ar dažāda stipruma ūdens plūsmu, kā arī mainīt tās ritmu un siltumu. Principā šajā tualetes podā ir padomāts par katru sīkumu. Būs pieejama arī bezvadu vadības pults, lai pods nebūtu jāvada tikai ar balsi. Protams, Kohler Numi 2.0 cena ir augsta un tas maksā 11 500 dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    23.12.2022 11:22

    “apsildāmais poda vāks, kas lieti noderētu aukstā ziemas dienā” – lai var sasildīt rokas?

    Elektriķis
    23.12.2022 11:34
    Reply to  Biteme

    Šī frāze arī mani “uzrunāja” – vai šis pods ir novietojams ārā, sirsniņmājiņā? Tad vajag arī apsildāmu sifonu un ūdens pievadu.

    Biteme
    23.12.2022 12:48
    Reply to  Elektriķis

    Ja ne cena, tad varētu runāt par risinājumu mājām bez apkures. Bet šeit ir jālasa uzmanīgi – nevis brille, bet vāks. Tātad, ne jau izmantošanai kā parasti, bet papildus fukcija – var pasēdēt uz siltā vāka, vai vienkārši sildīt istabu. Vai arī pacelt vāku un sēdēt, atspiežot muguru pret to, lai sasildītos.

    Elektriķis
    23.12.2022 13:53
    Reply to  Biteme

    Kā jau īsts urķis, papētīju smalkāk. Oriģinālais teksts vēsta: you’re greeted by a warming seat pad. “Seat pad” Google tulko kā “sēdekļa paliktnis”, kas skan smalki, bet nerāda lietas patieso dabu. Laikam ka “brille” ir tautas vārds, kas izskatītos necienīgi. Varbūt “sēdriņķis” būtu labāk?

    Biteme
    23.12.2022 14:25
    Reply to  Elektriķis

    Nu re, tas visu izskaidro! Sēdriņķis. Es jau arī neredzu jēgu sildīt vāku, bet godīgi sakot, arī silts sēdriņķis ir priekš bērniem. Pārlieks komforts padara cilvēkus vājus. Ek, nu drīkst taču paburkšķēt pirms gadumijas?

    LAN
    23.12.2022 12:46
    Reply to  Biteme

    Par aukstu tualetes poda vāku pretīgāks var būt vienīgi… silts tualetes poda vāks!

    Krotow
    23.12.2022 12:23

    Putina čemodāniņa rietumu versija :P

    Arčiņš
    23.12.2022 12:28

    Ar mani atkal runā pods,
    Runā rītā, vakarā rāmā.
    Ar mani atkal runā pods,
    Runā naktī tas.

    Skābene
    23.12.2022 13:24
    Reply to  Arčiņš

    Hey Alexa, apklusti! :)

    podā dirsējs
    27.12.2022 18:46

    Es jebalu! Nu un tad kad sparklis apšķaidīs visus šos niansētos un sīkos elementus, kas tad tos tīrīs un kā iztīrīs…

    Reklāma