Web Analytics
More
    Reklāma

    Google meklētājs Pasaules kausa futbolā laikā piedzīvojis lielāko meklēšanas apjomu

    Jaunākie raksti

    Interneta meklētājs Google piedzīvojis līdz šim vēsturē lielāko popularitāti un noslogotību, pateicoties Pasaules kausa izcīņai futbolā, kas tika aizvadīts no 20. novembra līdz 18. decembrim, noslēdzoties ar Argentīnas uzvaru.

    Google vadītājs Sundars Pičai (Sundar Pichai) par šo sasniegumu atklāja Twitter ierakstā, norādot, ka cilvēki meklēja tikai vienu informāciju – futbolu. Meklētājserviss kļuva par galveno vietu, kurā uzzināt visu informāciju par notiekošajām spēlēm turnīra gaitā. Sagaidāms, ka arī finālspēle starp Argentīnu un Franciju varētu kļūt par skatītāko TV vēsturē.

    Reklāma

    Pirms lielajām sacensībām Google bija pacentusies, lai serviss ir spējīgs atspoguļot nepieciešamo informāciju ātri un ērti. Ierakstot “World Cup” vai arī latvisko vaicājumu “Pasaules kauss futbolā”, ekrāna augšā uzreiz parādījās aktuālās dienas spēļu rezultāti un gaidāmās spēles ar to norišu datumiem un vietējo laiku. Tāpat bija iespējams ieslēgt paziņojumus, lai saņemtu informāciju par savas iemīļotās komandas spēlēm.

    Tai pat laikā FIFA piedāvāja savu lietotni, un jāatzīst, ka tā nebija pārāk ērti un saprotami lietojama, kaut gan tas tika uzlabots sacensību laikā. Līdz ar to arī man labāk patika lietot tieši Google. Kā arī šis ir apliecinājums, cik futbols ir populārs pasaulē. Ja vēl šodien meklētājā ierakstīsiet “Pasules kauss futbolā”, Google par godu uzvarētājiem šaus digitālo svētku salūtu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma