Web Analytics
More
    Reklāma

    Gmail tikai tagad sāk piedāvāt e-pastu šifrēšanu, un tā ir pieejama Google Workspace klientiem

    Jaunākie raksti

    Google beidzot sākt piedāvāt pilnīgo e-pastu šifrēšanu, un tā testa režīmā ir pieejama Google Workspace lietotājiem jeb biznesa klientiem.

    E-pastu šifrēšana būs pieejama pateicoties drošības programmatūras atjauninājumam, un Google vēlas piedāvāt vēl vienu drošības līmeni, kad tiek pārsūtīti e-pasti un pielikumi internetā. Lietotājiem būs iespēja kontrolēt drošības atslēgas un identifikācijas servisus.

    Reklāma

    Jaunā šifrēšana joprojām ir testa režīmā, un tai ir īpaši jāpiesakās atbalsta centrā, kā arī šifrēšana būs pieejama noteiktiem Google Workspace plāniem – Enterprise Plus, Education Standard un Education Plus. Kad šifrēšanas atjauninājums būs uzstādīts, Gmail lietotāji zinās, ka visu sensitīvbo informāciju un datus Google serveris nevarēs atšifrēt.

    Pieteikšanās testa izmēģinājumam ilgs līdz 20. janvārim, un šifrēšanu varēs manuāli ieslēgt vai izslēgt. Kad tā darbosies, pagaidām nebūs iespējams nosūtīt emocijzīmes un parakstus, kā arī izmantot teksta paredzēšanas iespēju. Google plānos ir nodrošināt iespēju kontrolēt, kuriem lietotājiem ir pieejama dažāda sensitīva informācija e-pastā. Par parasto lietotāju Gmail e-pastu šifrēšanu gan vēl nav konkrēta informācija.

    Varbūt kāds no mūsu lasītājiem jau ir pieteicies šim izmēģinājumam?

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma