Web Analytics
More
    Reklāma

    Gmail piedāvās pasūtījumu izsekošanas iespēju e-pastā

    Jaunākie raksti

    Google e-pastu serviss Gmail tiks papildināts ar jaunu funkcionalitāti, kas ļaus pašā e-pastā sekot līdz saviem sūtījumiem, kurus cilvēks gaida.

    Protams, šai informācijai varam sekot līdz jau šobrīd, tomēr vienmēr ir nepieciešams veikt vismaz vienu klikšķi, lai atvērtu konkrētā piegādātāja lapu, kurā var iegūt precīzu informāciju par sūtījuma statusu. Sliktākā gadījumā vēl nāksies kopēt sūtījuma numuru. Taču tagad šī informācija būs pieejama pašā e-pastā. Gmail risinājums ietver divas daļas, no kurām viens būs marķējuma (angliski label) automātiska uzlikšana vēl neatvērtam e-pasta ziņojumam, bet otra daļa būs plašāka piegādes informācija atverot konkrēto ziņu.

    Reklāma

    Ar marķējumu palīdzību lietotājs varēs ērti iegūt informāciju par to, vai sūtījums gaidāms rīt vai arī piegāde gaidāma šodien. Pēc tam atverot ziņu, augšējā daļā parādīsies ierastā informācija par to, ka darījums noticis, tas ir izsūtīts, un ka gaidāma piegāde. Viss tas, ko redzam atsevišķās pārvadātāju lapās. Pagaidām gan funkcionalitāte darbosies ar visiem lielākajiem ASV piegādātājiem, līdz ar to nav skaidrs, cik labi tā atpazīs Eiropā pieejamos servisus.

    Sagaidāms, ka sūtījumu izsekošanas integrācija Gmail parādīsies tuvāko nedēļu laikā, un būs ļoti noderīga tieši pirms Ziemassvētku dāvanu iepirkšanās buma, lai izsekotu savus pirkumus. Katrā ziņā ideja, ka e-pasts kļūst par vienu pieturas punktu visai digitālajai dzīve nav tas sliktākais, vismaz pēc manām domām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma