Web Analytics
More
    Reklāma

    No amata atkāpies “Slack” vadītājs

    Jaunākie raksti

    Biznesa komunikācijas rīka “Slack” izpilddirektors un līdzdibinātājs Stjuarts Baterfīlds (Stewart Butterfield) paziņojis, ka nākamā gada janvārī pametīs kompāniju “Salesforce”, kas pērn iegādājās “Slack” par 27,7 miljardiem ASV dolāru.

    Baterfīlds palīdzēja radīt “Slack” tālajā 2013. gadā. Būtiski, ka ziņas par Baterfīlda aiziešanu parādās vien dažas dienas spēc tam, kad “Salesforce” izpilddirektora amatu pameta Brets Teilors (Bret Taylor). Pats Baterfīlds gan atzīst, ka viņa atkāpšanās no amata nav nekādi saistīta ar Teilora aiziešanu. Šeit viņš piebildis, ka jau vairākus mēnešus domājis par aiziešanu no “Slack” un norāda, ka šī bijusi tikai sakritība. Tā kā Baterfīlds atkāpjas no amata, viņa darba pienākumus pārņems Lidiane Džounsa (Lidiane Jones), kura atbild kompānijā par digitālo pieredzi un mākoņpakalpojumiem.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Salesforce” iegādājās “Slack” pagājušajā gadā, lai papildinātu uzņēmuma programmatūras komplektu. Vienlaikus tika saglabāts “Slack” zīmols, funkcionalitāte un vadība. Taču, ņemot vērā Baterfīlda aiziešanu, varētu būt, ka “Slack” piedzīvos šādas, tādas pārmaiņas, par kurām lietotāji tiks informēti mazliet vēlāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma