Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks atjaunojis Donalda Trampa “Twitter” kontu

    Jaunākie raksti

    Papildus visām citām aktivitātēm “Twitter” vadītājs Īlons Masks pēdējās dienās pievērsies arī bloķētajiem profiliem. Viņš atjaunojis piekļuvi kontam tādiem lietotājiem kā, piemēram, komiķe Ketija Grifina, kura vēl nesen “Twitter” bija uzdevusies par Īlonu Masku. Te arī radās lielais jautājums – ko darīt ar bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa “Twitter” kontu? Lai arī pašam Maskam atbilde jau bija diezgan skaidra, viņš aicināja savus sekotājus piedalīties aptaujā un pašiem izvēlēties. Cilvēki ir runājuši, un par pārsteigumu vai ne, bet Donalds Tramps būs atpakaļ “Twitter”.

    Piektdienas vakarā Masks ievietoja “Twitter” aptauju, un pēc 24h noskaidrojās, ka ar nelielu balsu pārsvaru lietotāji tomēr lēmuši, ka Trampam jāatgriežas “Twitter”. Aptaujā kopumā piedalījās vairāk nekā 15 miljoni lietotāju, no kuriem 51,8% atbildēja apstiprinoši.

    Jādomā, ka Trampa atgriešanās “Twitter” ļoti ietekmēs arī ASV nākotni, ņemot vērā, ka viņš 2024. gadā atkal plāno piedalīties prezidenta vēlēšanās. Vienlaikus šī gada sākumā viņš pats apgalvoja, ka neatgriezīsies “Twitter”, pat ja viņa konts tiks atjaunots.

    Jāpiezīmē, ka Donalda Trampa “Twitter” konts tika bloķēts 2021. gada sākumā, reaģējot uz nemieriem Kapitolijā, kuru laikā viņš kūdījis savus atbalstītājus uz vardarbību. Neskatoties uz centieniem, Trampam kopš tā laika nebija izdevies atjaunot piekļuvi savam profilam. Taču Īlona Maska, kurš aktīvi iestājas par vārda brīvību, “Twitter” iegādes darījums to visu pagrieza citādi. Jādomā, ka šis lēmums atjaunot Trampa kontu radīs dziļu neapmierinātību ne tikai lietotāju, bet arī reklāmdevēju vidū, kuri jau brīdinājuši par smagām sekām, ja Tramps atkal varēs tvītot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    20.11.2022 15:05

    Vienaldzīgi politiķi, Donalds Tramps un visi citi

    Nepiedalos šajā spēlē – man vienalga viss!

    Last edited 1 year ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Edg
    21.11.2022 09:18

    Labējie fanātiķi varēs no prieka piečurāt bikses.

    Skābene
    21.11.2022 11:26

    Republikānis par Republikāņiem! :)

    Reklāma