Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Īlona Maska svētību Donalds Tramps varētu atgriezties “Twitter”

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju entuziastam Īlonam Maskam iegādājoties “Twitter” un vēlāk kļūstot par tā vadītāju, iespējams, daudziem prātā ienākusi doma, kas notiks ar bloķēto Donalda Trampa kontu? Lai par to galva vairs nebūtu jālauza, Masks intervijā laikrakstam “The Financial Times” atklājis, ka vārda brīvības labā atcels visus ierobežojumus Trampa “Twitter” kontam.

    Atbildot uz žurnālista jautājumu par to, vai bijušajam ASV prezidentam ļaus atgriezties platformā, Masks atbildēja apstiprinoši, atklājot, ka atcels Trampam piespriesto pastāvīgo aizliegumu izmantot “Twitter”. To gan Masks varēs izdarīt tikai tad, kad viņam oficiāli piederēs “Twitter”, kas sagaidāms pēc pāris mēnešiem.

    Reklāma

    Lai gan Īlons jau iepriekš ir skaidri norādījis, ka nepiekrīt “Twitter” lēmumam bloķēt Trampa kontu, šī ir pirmā reize, kad viņš ir skaidri paziņojis, ka šo lēmumu “atcels”. Masks uzskata, ka “aizliegumi vienkārši grauj uzticību “Twitter”, kur ikviens var brīvi paust savu viedokli”. Viņš piebilst, ka tas gan neattiecoties uz robotprogrammatūrām, spama un ar krāpniecību saistītiem kontiem.

    Jāpiebilst, ka bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa “Twitter” un citu sociālo tīklu konti tika nobloķēti pēc 2021. gada 6. janvārī notikušajiem nemieriem Kapitolijā. Tramps toreiz tika apsūdzēts par protestantu atbalstīšanu un kūdīšanu uz vardarbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    12.05.2022 10:40

    Pēc idejas vienalga ir tur tramps vai nav. gobzems jau mums arī ir atļauts šajā platformā. Kur atšķirība? ķīnas komunistiskajai partijai ir savs acc twitter un viss notiek ar ko tas viens tramps visus uzvelk…

    12.05.2022 11:46
    Reply to  Usinss

    usa iekšpolitika. ēzeļi pirmo reizi pa ilgiem laikiem zaudēja ziloņiem un nespēja apturēt mutes caureju visu termiņa garumu.

    Hlon
    12.05.2022 13:28

    Trampa kultisti varēs priecāties.

    bobis
    25.05.2022 10:58

    Tweeter un Youtube tapat jau lojali krievijai un tramps atbalsta krieviju, atliek saskaitit 1 plus 1.

    Reklāma