Web Analytics
More
    Reklāma

    Donalds Tramps vēlas iesūdzēt tiesā “Twitter”, “Facebook” un “YouTube”

    Jaunākie raksti

    Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps līdz šim saņēmis plašu nosodījumu no sociālo mediju kompānijām par savu rīcību, kas saistīta ar iebrukumu Kapitolijā šī gada 6. janvārī. Par to, ka Tramps izrādījis atbalstu šī aktivitātēm, viņa sociālo tīklu konti tika nobloķēti. “Facebook” šis aizliegums ir spēkā vismaz uz diviem gadiem, kamēr “Twitter” – līdz Trampa mūža beigām. Ar šīm pārestībām Tramps nevēlas samierināties un nolēmis iesūdzēt tiesā “Facebook”, “Twitter”, YouTube” īpašnieku “Google”, kā arī visu šo kompāniju izpilddirektorus par pārkāpumiem attiecībā uz vārda brīvību.

    Ja rēķinām visu pareizi, tad Donalds Tramps kopumā ierosinājis sešas tiesas prāvas, kas paredzētas katrai no platformām un to izpilddirektoriem – “Facebook” vadītājam Markam Zakerbergam, “Twitter” – Džekam Dorsijam un “Google” – Sundaram Pičai.

    Reklāma

    Mērķis šīm tiesas prāvām, protams, ir tāds, lai Donalds Tramps varētu atgriezties, atgūt piekļuvi saviem sociālo mediju kontiem un atkal aktīvi un brīvi papildināt to saturu. Tāpat ir vēlme panākt, lai Komunikācijas pieklājības likuma 230. pants tiktu pasludināts par antikonstitucionālu. Šis pants neļauj uzņēmumiem būt atbildīgiem par to, ko lietotāji ievieto savos pakalpojumos

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aigars Axx
    09.07.2021 10:12

    Es labprāt iesūdzētu tiesā apollo un dienu. Tie ar bloķē nesaprotami un visu kas pagadās. Nemaz nerunājot par aktuālām tēmām, kur komentāri būtu simtiem. “Komentēšana nav iespējama” A nafiga?

    Edgars
    10.07.2021 23:36
    Reply to  Aigars Axx

    pilnīgi piekrītu. šeit arī cenzē, jo noņemtas jau sen kā like un dislike pogas

    Kursors.lv
    11.07.2021 08:15
    Reply to  Edgars

    Plusošanas/mīnusošanas pogas komentāriem tika noņemtas tāpēc, ka daļa lasītāju tās neprata izmantot. Komentāri joprojām ir atvērti un tiek aicināti komentēt absolūti visi, kam ir ko teikt. Komentārus dzēšu reti un tikai tad, kad tajos sākas pavisam lieki uzbraucieni citiem diskusijas biedriem.

    Gustavs
    11.07.2021 12:53

    Nevis neprata lietot, bet daži te bimbāt sāka par katru mīnusu utt. :D
    Meitenītes ibio.😅

    Kursors.lv
    11.07.2021 15:41
    Reply to  Gustavs

    Un es no sākta gala no tiem +/- pie komentāriem neredzēju nekādu pievienoto vērtību un jēgu. Tāpēc nav nekādas starpības. Raudāja toreiz tie, kam nepatīk sačakarēti dati un raudi tagad tu, jo nav iespējas čakarēt komentārus.

    Krotow
    11.07.2021 15:57

    +1

    Reklāma