Web Analytics
More
    Reklāma

    Donalds Tramps uz visiem laikiem nobloķēts “Twitter”

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas vietne “Twitter” nākusi klajā ar paziņojumu, ka, ņemot vērā pēdējā mēneša notikumus, kas saistīti ar iebrukumu Kapitolijā un Donalda Trampa lomu šajā notikumā, bijušais ASV prezidents uz visiem laikiem esot izslēgts no “Twitter”. Šī ziņa nākusi kopā ar stingru piebildi, ka aizliegums paliks spēkā arī tad, ja Tramps atkal kļūtu par ASV prezidentu.

    “Twitter” finanšu direktors Neds Segāls (Ned Segal) uzsver, ka vietnes politika esot stingri vērsta pret cilvēkiem, kuri mudina uz vardarbību. Un, ja kāds ar saviem tvītiem rosina uz šāda veida rīcību, šis cilvēks tiks neatgriezeniski nobloķēts. Šie noteikumi attiecas kā uz vienkāršiem komentētājiem, tā arī uz ietekmīgiem un nopietnus amatus ieņemošiem cilvēkiem. Segāls apstiprinājis, ka šie noteikumi attiecas uz visu valstu amatpersonām.

    Reklāma

    “Twitter” iepriekš bija norādījis, ka Donalds Tramps kā ietekmīga publiska figūra un galu galā ASV prezidents tikšot atbrīvots no vietnes noteikumu ievērošanas. Taču tas, kas notika pagājušo mēnesi, bija par daudz. Tramps pamanījās gan ASV prezidenta vēlēšanas nosaukt par krāpnieciskām, gan nekavējas atturēt savus atbalstītājus no iebrukuma Kapitolijā. Toreiz uz laiku un beigās pavisam tika nobloķēts Donalda Trampa oficiālais tvitterkonts. Vienlaikus pastāvēja šaubas, vai Tramps savu kontu tomēr varētu atgūt gadījumā, ja vēlreiz kļūtu par prezidentu.

    Izskatās, ka šaubas nu ir kliedētas un lēmums ir galīgs – Donalds Tramps uzmanību ar saviem tvītiem izpelnīties vairs nevarēs – to nemainīs nekas, arī ne prezidenta amats.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    11.02.2021 09:15

    Pagaidīja, kad atstās amatu un tikai tad sadūšojās! :)

    Ķemeris
    11.02.2021 13:29
    Reply to  Skābene

    Pilnīgi piekrītu 😁

    Gatis
    11.02.2021 09:25

    Pareiz ir!Tapat viņš vāca un viņam sekoja primāti,tā pat kā pie mums Gobzems.Ielauzties Kapitolijā un piedirst to nav attīstīta radijuma pazīme…

    digitalk
    14.02.2021 00:05
    Reply to  Gatis

    izrādās, ka “pareizi nav” un tie ir tavi miklie sapnīši — «ASV Senāts impīčmenta prāvā attaisno Trampu»

    davfreim
    13.02.2021 22:19

    Cenzūra ir bīstama.
    Neeesmu liberālis, bet cenzūru nevajadzētu atbalstīt.

    “When you tear out a man’s tongue, you are not proving him a liar, you’re only telling the world that you fear what he might say.”

    Reklāma