Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot būs pieejams oficiālais MagSafe automašīnas lādētājs iPhone viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Kopš Apple izziņoja jauno bezvady uzlādes iespēju iPhone telefoniem – MagSafe, ir pagājuši vairāk nekā divi gadi, bet tikai tagad būs oficiāli pieejams lādētājs un turētājs automašīnām, ko veidojis zīmols Belkin.

    Belkin ir zināms dažādu telefona un datora aksesuāru uzņēmums, kas iemantojis cieņu Apple acīs, tāpēc viņiem ticis šis gods kļūt par oficiālo MagSafe tehnoloģijas nodrošinātāju automašīnās. Sākumā var likties nedaudz nesaprotami, ka dažādi bezvadu uzlādes risinājumi automašīnām un iPhone ir pieejami jau sen, taču āķis ir tajā, ka jaunais Belkin lādētājs būs saņēmis oficiālu MagSafe tehnoloģijas atbalstu, nevis darbosies ar Qi bezvadu uzlādes standartu. Lielos vilcienos tas nozīmē lēnāku uzlādes ātrumu nekā Apple MagSafe.

    Visādi citādi tas ir diezgan klasisks magnētiskais turētājs, kuru būs jāiesprauž ventilatora restē. Šeit uzreiz gan aizdomājos par tā stiprību, zinot cik sver jaunie iPhone, un kā turētājs darbosies uz bedrainākiem ceļiem. Bet tas lai paliek testiem. Šis lādētājs būs aprīkots ar iebūvētu uzlādes kabeli un savienosies caur USB-C tipa pieslēgvietu. Belkin padomājis par plašāku pielietojumu, līdz dodot adapteri 12V adapteri, lai to savienotu ar “piepīpējamo”. Kabeli nebūs iespējams noņemt.

    Avots: Apple

    MagSafe automašīnas lādētājs būs pieejams vienīgi baltā krāsā, un tā cena būs 99,95 USD. Pagaidām neizdevās atrast ekvivalentu Eiropas tirgum, bet domāju, ka tas maksās sākot no 100 EUR. Tomēr šis tiek oficiāli tirgots Apple mājaslapā, un būs pieejams sākot ar 14. novembri. Katrā ziņā ļoti dārgs aksesuārs, kura reālais noderīgums vēl būtu jāpārbauda praksē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    07.11.2022 10:35

    1. Ventilatora restē spraužamie ir mēsli pēc definīcijas, ļurkājas un grozās.
    2. Jau gadu lietoju mašīnas magsafe lādētāju, kurš lādē normālā ātrumā ar apple standartu, un parāda arī atbilstošu animāciju, kad sāk lādēt. Aliexpress, 20Eur. Stiprinās vai nu restē, vai īpašā turētājā.
    3. Bezvadu lādētāji masīnā rullē.

    Tītars
    07.11.2022 13:03
    Reply to  Lauris

    Ventilācijā arī vēlams viņu nespraust, brīnos ka tādu vispār pērk. Viena lieta ko Tu noteikti nevēlies ir konstants karsts gaiss (ziemā) tava Telefona baterijai, kamēr ta lādejās.
    Tad pēc gada brīnies kapēc telefons vairs netur.

    Šādi lādētāji ir ok, apvidum kur AC un vēss gaiss ir visu cauru gadu. Šeit to var lietot tikai siltajos apstākļos.

    Last edited 1 year ago by Tītars
    Krotow
    07.11.2022 13:18
    Reply to  Tītars

    Kas ir siltie apstākļi? Slapjas bikses?

    Tītars
    08.11.2022 17:31
    Reply to  Krotow

    Nezinu Tavu situāciju, bet šeit bija domāti laikapstākļi/sezona/temperatūra.

    Kkā tā
    07.11.2022 14:12
    Reply to  Lauris

    Nez, nekad nav bijušas problēmas ar restē spraužamo turētāju, jo lieku to augšējā restes strīpā un tad tas atduras pret visu konstrukciju un nekas neļurkājas. Tāpat arī tā ventilācija ir atslēgta un neko nepūš (tas tītaram)..

    bobis
    07.11.2022 11:17

    Varbut pat izkonkures tesla ladetajus, masks bus niknuma.

    Biteme
    07.11.2022 11:21
    Reply to  bobis

    Teslās tos nevarēs iekabināt vai pieslēgt))

    KKTK
    07.11.2022 15:54

    Klau eipl, 90tie zvanīja – teica, ka risinājums ir riktīgi labs. Cieti. Normāls klucis, ko kaut kur, kaut kādā veidā iespraust ventilācijas restē. Tad vēl vads, kas plīvo līkumos un piepīpētājs, kas jāmaina uz eipl, kas attiecīgi lieliski neiederas auto dizainā un vispār torčī ārā no interjēra. Super!

    Last edited 1 year ago by KKTK
    Reklāma