Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīts skaļrunis, kuru var ar MagSafe magnētiem piestiprināt pie iPhone

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Scosche radījis maza izmēra bezvadu skaļruni, kuru varēs piestiprināt pie jaunākajiem iPhone viedtālruņiem, pateicoties MagSafe magnētiem.

    Kā zināms, tad Apple iPhone modeļi var lepoties ar pietiekami labu skaņu viedtālruņu segmentā, tomēr ar to ne vienmēr ir pietiekami, tāpēc talkā nāk Scosche. Uzņēmums drīzumā sāks tirgot BoomCanMS bezvadu skaļruni, kas būs vien pāris centimetru diametrā, tomēr to būs ļoti ērti lietot kopā ar tālruni, lai pastiprinātu skaņu. Viens no ieguvumiem noteikti būs mazais izmērs, kas, protams, nespēs sniegt lielu skaļumu daudzu cilvēku ballītē, tomēr tas noderēs nelielai telpai un cilvēku grupai.

    Scosche bezvadu skaļruni varētu ērti izmantot, lai vairākiem cilvēkiem ļautu dzirdēt zvanītāju. Ar vienu uzlādi tas darbosies piecas stundas, un būs ar IPX7 ūdens aizsardzību. BoomCanMS nevarēs automātiski saslēgties ar iPhone kā AirPods austiņas, to nāksies darīt ierastajā veidā caur uzstādījumiem. Būs iespējams saslēgt vairākus skaļruņus paralēli, nodrošinot stereo skaņas iespēju. Visinteresantākais varētu būt iespēja šo ierīci piestiprināt ar MagSafe iPhone aizmugurē. Tas gan nesniegs uzlādi vai kādu savienojumu, bet vienkārši turēsies. Neatbildēts jautājums gan paliek par to, vai skaļrunis turētos arī tad, ja lietotājs telefonu ir paņēmis rokā, lai uz to skatītos.

    Scosche bezvadu skaļrunis maksās 45 dolārus, un būs pieejams baltā un melnā krāsā. Pie pircējiem tas nonāks šī gada pavasarī.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma