Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad iPhone vāciņus ražo arī no kaktusiem

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums OtterBox izziņojis iPhone apvalkus, magnētiskos makus un Apple Watch viedpulksteņu siksiņas, kas veidotas no kaktusa lapām.

    Pagājušajā gadā, kad tika izziņoti jaunie iPhone 15 modeļi, Apple pārtrauca ādas apvalku piedāvāšanu, parādot savu vēlmi veidot videi draudzīgākus produktus. To vietā tika piedāvāti jauni no auduma šķiedrām veidoti apvalki, kas gan nav iemājojuši lielu popularitāti un nav nemaz tik draudzīgi videi.

    Līdz ar to tirgū parādījies jauns risinājums, kas ir veidots no nepāla kaktusa lapām. Pēc OtterBox teiktā, tas ir izturīgs un patiesi dabai draudzīgs materiāls. No kaktusa lapām radītie iPhone apvalki, maciņi un pulksteņa siksniņas ne tikai labi izskatās, bet ir izturīgi un ir ilgtspējīgi.

    Tas nozīmē, ka tiek izmantotas pilnībā izauguša nopāla kaktusa lapas, un tās ataug ik pēc sešiem līdz astoņiem mēnešiem. Šī varētu būt patiesa ādas alternatīva, jo arī vizuāli tā atgādina ādas rakstu. OtterBox piedāvā četras krāsas apvalkus: melns, brūns, zaļš un violets. Tomēr pagaidām nav zināma šo aksesuāru oficiālā cena.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufcix
    14.01.2024 09:54

    no kaktusiem labāk ražot tekilu :-)

    Reklāma