Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunāko iPadOS 16.1 versiju lietotāji varētu sagaidīt no 24. oktobra

    Jaunākie raksti

    Pēdējos gados ierasts, ka jaunākā iPad planšetdatoru operētājsistēma iPadOS pie lietotājiem nonāk reizē ar iPhone iOS versiju. Tomēr šajā gadā tas nav noticis, un tas varētu notikt vien oktobra beigās, proti, 24. oktobrī.

    Pie tam pie iPad lietotājiem uzreiz nonāks iPadOS 16.1 versija, izlaižot bāzes iPadOS 16 versiju. Tas saistīts ar to, ka izstrādes procesā Apple nācies strādāt pie dažādiem labojumiem, un īpaši rast normālu lietošanas risinājumu jūnijā demonstrētajai Stage Manager vairāku ekrānu pārvaldības iespējai.

    Kā norāda viens no analītiķiem Marks Gurmans (Mark Gurman), tad jaunā iPad operētājsistēmas versija tiks izziņota drīz. Tas varētu būt darīts reizē arī ar jauniem uzņēmuma produktiem. Gurmans savu viedokli balsta uz to, ka šāda informācija tiktu publiskota vienā nedēļā ar Apple ceturkšņa finanšu rezultātiem.

    Līdz ar to mēs varētu ieraudzīt jaunu klasiskā iPad modeli, kas paredzēts vienkāršai ikdienas lietošanai, un tas beidzot varētu būt aprīkots ar USB-C pieslēgvietu. Bet profesionāļiem varētu tikt piedāvāti jauni MacBook Pro portatīvo datoru modeļi ar M2 Pro un M2 Max procesoriem. Iespējams, ka šis nebūs atsevišķs pasākums kā septembrī, bet produkti vienkārši parādīsies mājaslapā bez papildu izziņošanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma