Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņojis jaunu InZone produktu līniju, kas būs paredzēta videospēļu entuziastiem

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Sony izlaidis jaunas austiņas un monitorus, kas būs paredzēti tieši videospēļu entuziastiem, iepazīstinot mūs ar Inzone produktu līniju. Tā nebūs tieši saistīta ar PlayStation konsolēm, bet vairāk paredzēta tiem, kuri izmanto datorus.

    Kaut arī šādu aksesuāru izstrāde Sony nav sveša, tomēr nozare kopumā zīmolam ir jauna, neskaitot spēļu konsoļu un aksesuāru pasauli. Taču varam minēt Sony kvalitatīvās bezvadu austiņas, no kurām ņemt audio tehnoloģijas. Tiks piedāvāti trīs austiņu modeļi, no kuriem divi būs arī bezvadu. Lētākais H3 modelis būs aprīkots ar 3,5mm pieslēgvietu un būs bāzes modelis ar cenu 99 USD. Tālāk sekos augstākas kvalitātes un veiktspējas austiņas H7 un H9 ar bezvadu un 2,4GHz USB pieslēgvietām. Dārgākais H9 modelis atbalstīs digitālo trokšņu slāpēšanu.

    Reklāma

    Avots: Gizmodo. Inzone H3, H7 un H9 austiņu modeļi.

    Kaut arī šobrīd nav zināmas precīzas tehniskās detaļas, visas Inzone līnijas H sērijas austiņas izmantos Sony Tempest 3D audio tehnoloģiju, kas piedāvā 360 grādu ieskaujošu skaņas pieredzi. Tāpat dizains būs viegls un klasisks, nodrošinot pēc iespējas mazāku spiedienu uz lietotāja ausīm. H7 modeļa cena būs 229 USD, bet H9 299 USD. Tās darbosies gan ar datoriem, gan PlayStation 5 konsoli, bet ne ar konkurentu Xbox.

    Aksesuāru klāstu papildinās divi videospēļu monitori. Inzone M3 būs 27 collu monitors ar 1080p IPS paneli, kura atsvaidze sasniegs 240Hz, bet otrs M9 modelis būs identiskā izmērā ar 4K izšķirtspēju un 144Hz atsvaidzi. Augstāko attēla kvalitāti nodrošinās tieši M9 modelis, jo tas atbalstīs DisplayHDR 600 standartu, kas ļauj sasniegt spilgtumu 600 cd/m². Tāpat monitori būs aprīkot ar diviem 2W skaļruņiem, kas ļaus baudīt skaņu arī bez austiņām. Lai veiktu dažādus uzstādījumus, Windows lietotājiem būs pieejama speciāla programma. Ja Inzone M sērijas monitorus savienos ar PS5, konsole automātiski spēs regulēt HDR uzstādījumus, lai sniegtu labāko un precīzāko attēlu.

    Lētākā M3 monitora cena būs 529 USD, bet M9 sasniegs 899 USD. Sony sola, ka monitori būs pieejami šajā vasarā, bet par austiņām skaidrība nav.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    30.06.2022 14:45

    Viss atkarigs cik jedzigas videospeles musdienas ir.

    Reklāma