Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo jaunu WH-1000XM5 bezvada austiņu modeli

    Jaunākie raksti

    Šie būs patīkami jaunumi visiem audio mīļiem un īpaši zīmola Sony cienītājiem, jo gandrīz pēc diviem gadiem atjaunināts populāro bezvada austiņu modelis WH-1000XM5. Ieteiktu Sony nedaudz piedomāt pie skanīgākiem produktu nosaukumiem.

    Bet tas nav galvenais, jo šī bezvada austiņu produktu sērija varētu būt viena no labākajām un populārākajām pasaulē, un jaunais modelis tikai uzlabos jau esošo kvalitāti. Sony XM5 austiņas, protams, ir aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu, ko nodrošinās astoņu mikrofonu sistēma kopā ar diviem QN1 audio apstrādes procesoriem. Kā norāda uzņēmums, tad šim modelim būs vēl labāka ārējo trokšņu slāpēšana, īpaši uzlabojumi būs jūtami vidējo un augsto skaņu frekvencēs.

    Reklāma

    Jaunais XM5 modelis ir piedzīvojis arī vizuālas izmaiņas, nemaz neatgādinot iepriekšējo, jo tagad austiņas vairs nebūs iespējams salocīt. Tāpat galvas stīpa un savienojums ar pašām austiņām ir palikuši šaurāki. Skaļruņu daļa būs spējīga griesties ap asi, bet ne salocīties uz augšu. Augstuma regulācija notiks bez skaņas, jo uzbūvē izmantota bīdāma konstrukcija un klusi savienojumi. Līdz ar to austiņas tagad būs aprīkotas ar lielāka izmēra apvalku.

    Pats svarīgais ir skaņas kvalitāte, kuru nodrošinās jauni 30mm draiveri. Tie gan ir mazāki par iepriekšējās paaudzes 40mm, tomēr Sony norāda, ka jaunās tehnoloģijas ir ļāvušas sasniegt vēl labāku rezultātu. Īpaši izceļot augstās frekvences ar dabiskāku skanējumu. WH-1000XM5 modelis darbosies 30 stundas ar vienu uzlādi un ieslēgtu trokšņu slāpēšanu vai 40h bez tās. Uzlāde būs iespējama caur USB-C tipa pieslēgvietu. Augusi ir arī austiņu cena, jo tās tagad maksās 419,95 EUR, kamēr iepriekšējais modelis 379 EUR. Būs pieejamas baltas/krēmkrāsas un melnas krāsas versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristiāns
    16.05.2022 18:51

    Spriežot pēc pirmajiem apskatiem WH-1000XM4 šobrīd ir krietni izdevīgāks darījums. WH-1000XM5 ir visai nelieli uzlabojumi pie ~150 EUR cenu starpības.

    Rūdolfs Rancāns
    16.05.2022 19:39
    Reply to  Kristiāns

    vai pat WH-1000XM3, kam cena vēl saldāka.

    Raivis Terinks
    16.05.2022 20:11

    Šķiet ka vēl nupat nupat parādījās XM4. Un re, jau nākamā paaudze.
    Viss jau labi, bet cena noteiks visu. Konkurence no Bose u.c. puses ir pietiekami spēcīga…

    Reklāma