Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izlaidis ļoti dārgus Sony Walkman mūzikas atskaņotājus

    Jaunākie raksti

    Kaut arī Apple iPod mūzikas atskaņotāju ēra ir oficiāli beigusies, tomēr joprojām tirgū dominē un ir populāri dažādi Android darbināti atskaņotāji. Salīdzinoši nesen Sony piedāvājis divus jaunus Walkman sērijas atskaņotāju, kuru cenas ir diezgan iespaidīgas.

    Šie divi atskaņotāji tika izlaisti Āzijas tirgum jau aprīlī, taču tagad tie pieejami arī Ziemeļamerikā un Eiropā. To nosaukumi kā parasti pārspēj visu – NW-WM1ZM2 un NW-WM1AM2. Viens ļoti dārgs, bet otrs nosacīti lētāks. Abus Walkman atskaņotājus darbina Android operētājsistēma, tomēr tos nevar nosaukt par viedtelefoniem. Ierīces būs aprīkotas ar divām audio izejām, kā arī korpuss ir viedots no metāla, veidojot ļoti izturīgu konstrukciju.

    Reklāma

    Dārgākā versija būs pārklāta ar zelta kārtiņu. Ļoti ticis domāts par mūzikas atskaņošanas kvalitāti, jo katra iekšējā komponente ir paredzēta ideālas klausīšanās pieredzes nodrošināšanai. Sākot ar to, kāda veida lodmetāls (bez svina, bet ar zeltu pārklāts) tika izmantots, lai izgatavotu plates. Tās ir piestiprinātas pie vara plāksnēm, kas arī pārklātas ar zeltu, tādējādi nodrošinot optimālāku zemēšanu un trokšņu aizsardzību. Tāpat Sony pat ir radījis speciālu vadu zīmolu, kā arī citas komponentes radījuši pašu spēkiem, lai neatstātu iespēju, kādam citam piedalīties atskaņotāja izveidē. Iespējams, ka tas izskaidro augsto cenu.

    Lētākais Walkman atskaņotāja modelis maksās 1399,95 EUR, un tas nodrošinās 40 stundu 96kHz augstas kvalitātes mūzikas baudīšanu, bet dārgākā versija maksās “nieka” 3699,95 EUR. Abām ierīcēm būs 5 collu liels un 720p izšķirtspējas displejs. Tos darbinās Android 11 operētājsistēma, bet atmiņu varēs papildināt ar microSD karti, kā arī savienojumu nodrošinās USB-C pieslēgvietas. Mūziku būs iespējams klausīties caur 3,5mm un 4,4mm izejām. Šie atskaņotāji noteikti paredzēti ļoti lieliem mūzikas ekspertiem un mīļiem, nevis ikdienas parastajam patērētājam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    20.06.2022 12:36

    Normāls premium produkts

    Krotow
    20.06.2022 13:01

    Vertu pakaļdarinājums, kas pat nav telefons :)

    Biteme
    20.06.2022 13:05

    Viss ir skaisti līdz vietai, kur pieminēts Android, kas šī verķa dzīves ciklu ierobežo. Nesen atradu lādē vecu Walkman pleijeri, sameklēju oriģ. kaseti un viss joprojām darbojas. Kā būs ar šo?

    Mazcenasmobilaistelefons
    20.06.2022 14:38
    Reply to  Biteme

    Kur problēma. Paredzēts, lai klausītos mūziku, vai tad tam vajag apdeitus ?

    Biteme
    20.06.2022 17:41

    Paredzēts, lai klausītos mūziku, vai tad tam vajag Android? Vienkārši tas ir veids, kā uztaisīt lētāk. Un katrai OS ir iespēja nepiecelties. Un tad zelta lodējumiem zūd jēga.

    mazcenas mobilais telefons
    21.06.2022 08:16
    Reply to  Biteme

    Ja es pareizi sapratu, tad sitācija ir tāda pati, kā ar mobīlo telefonu, ja man ir OS, tad viņa ir. Ja es neatjaunoju vai atjaunojumi pensijas vecuma dēļ nav pieejami, man taču telefons strādā. Tieši tāpat gan jau būs ar šo, strādās mūžīgi mūžos, ar to OS versiju kas būs pēdējā. Vai tad Ipod tagad pārstās strādāt ?

    Tītars
    20.06.2022 18:06
    Reply to  Biteme

    Piekrītu, šadam Android ir lieks. Būtu iecepuši vienkāršotu OS lai iet gadiem.

    Tītars
    20.06.2022 16:25

    Cik daudz cilvēki mūsdienās bez telefona un viedā pulksteņa līdzi nēsā papildu gadžetu lai klausītos mūziku? Liekas ka prece radīta kolekcionāriem.

    Biteme
    20.06.2022 17:44
    Reply to  Tītars

    Droši vien tie, kas arī mājās klausās ko labāku par soundbāru, media tumbelēm vai vecāku vintage boomboxu.

    Tītars
    20.06.2022 18:04
    Reply to  Biteme

    Protams anekdotiski, taču vienmēr arī mūsdienās ir gribējies Walkmann, tā vienkāršība ko šis rīks nodrošina ir patiešām lieliska, taču pie mūsdienu ritma, tas ir pavisam lieks variantā, kur Tev ir līdzi salīdzinoši ok telefons ar atskaņošanas un atmiņas vai straumēšanas iespējām, kopā ar vada/bezvada ausīm, neko daudz vairāk nevajag, visa bibliotēka teju ir līdzi.
    Ārpus mājas – uz ausīm, iekš auto – carplay, mājās vai nu ausis, vai arī tuvākais/iecienītākais BT savienojums, telefonam pat fiziski nav jābūt skandu tuvumā.
    Savā gadijumā izmantoju BT adapteri lai varētu savienoties ar pavecāku mājas kinozāli.

    Lai kā gribētos Walkmann, zinu ka tas visticamāk krās putekļus, mūsdienās tik ierastā straumēšana nav aizstājama ar kādreizejo dziesmu pumpēšanu/atpumpēšanu vienalga kādā MP3/minidisc/CD datu nesējā.

    Niks
    21.06.2022 10:55
    Reply to  Tītars

    Bet Tu jau arī visu pateici – BT, “mājas kinozāle”, šāds produkts Tev pēc būtības ir lieks, jo vienkārši priekškam?
    Es piemēram arī tadu neiegādātos, lai gan mūzikas sistēma ir par vairakiem tukstošiem EUR, tīri tādēļ, ka īsti nepatīk klausīties mūziku uz “austiņām”.

    Mazcenasmobilaistelefons
    21.06.2022 08:07
    Reply to  Tītars

    Ir, ir. Šaura niša, bet ir. Es tādu vienu pazīstu. Produkts nav plašam patēriņam. Tas Sony Hi Res ir forša lieta, bet var nopirkt viņu aparātus bez zelta.

    Reklāma