Web Analytics
More
    Reklāma

    Students Apple AirPods austiņu uzlādes kārbiņā iebūvējis USB-C portu

    Jaunākie raksti

    Popularitāti iemantojušais Šveicē dzīvojošais inženierijas students, kuram izdevās veiksmīgi pielāgot iPhone, lai to uzlādētu caur USB-C tipa pieslēgvietu, publicējis pirmo ieskatu savā nākamajā projektā – USB-C pieslēgvieta AirPods austiņu kārbiņai.

    Principā šobrīd iPhone un AirPods austiņu kārbiņas, kā arī AirPods Max austiņas un klasiskais iPad ir pēdējie produkti Apple saimē ar Lightning pieslēgvietu, tomēr tie ir vieni no populārākajiem. Tāpēc, ja uzņēmums neveic tehniskās izmaiņas pats, tā ir iespēja tiem, kuriem rokas aug no pareizās vietas. Protams, šis vairāk ir izaicinājums pašam interesantam, tomēr pārveidotais iPhone ieguva ļoti lielu popularitāti.

    Kas saistās ar AirPods uzlādes kārbiņu, tad arī šis projekts ir aizņēmis vairākus mēnešus, kā norāda autors. Pašā sākumā viņš ir izveidojis tehnisko konceptu, kā iespējams veikt šo pārveidi un pārbūvi. Pēc tam viņam nācies izveidot savu lokanu iespiedshēmas plati ar uzlādes kontrolieri. Esošā uzlādes sistēma attiecīgi tika nomainīta ar paša veidoto, un kā redzams pirmajā ieskata video, tad principā USB-C pieslēgvietu ir izdevies perfekti integrēt esošajā kārbiņas dizainā.

    Pēc tam autors nodemonstrējis, ka notiek veiksmīga uzlāde caur USB-C lādētāju gan viņam piederošajā iPhone, gan AirPods austiņās, un beidzot savus Apple produktu var uzlādēt ar vienu kabeli. Tāpat inženieris solījis, ka izveidos publiski pieejamu dokumentāciju, kas ļaus ikvienam izveidot nepieciešamo plati un veikt tās nomaiņu. Šajā laikā gan tieši parādījušās baumas, ka Apple neizbēgs no USB-C izmantošanas gan iPhone, gan AirPods, līdz ar to tuvākā vai tālākā nākotnē pie tā nonāksim dabiskā ceļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    17.05.2022 13:50

    >iespiedshēmas plati, kas bija aprīkota ar nepieciešamo uzlādes aparatūru

    ctrl+enter pār tevi nav…

    17.05.2022 18:44

    pašam savu iespiedshēmas plati, kas bija aprīkota ar nepieciešamo uzlādes aparatūru.

    uz

    lokanu iespiedshēmas plati ar uzlādes kontrolieri.

    Reklāma