Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 13 testos uzrāda labāku izturību nekā Samsung Galaxy S22 modeļi

    Jaunākie raksti

    Kā ierasts pēc jaunu viedtālruņu nonākšanas tirgū, tie tiek pārbaudīti un testēti dažādos veidos. Uzņēmums Allstate Protection Plans veicis ierasto kritienu testu Samsung Galaxy S22 modeļiem, un subjektīvi tie ir mazāk izturīgi nekā iPhone 13 modeļi.

    Testa nolūkos Samsung telefoni tika palaisti kritienā no sešu pēdu jeb ~183cm augstuma, ko varētu pielīdzināt kritienam no lietotāja auss daļas. Kā izrādās, tad krītot gan uz telefona priekšējā stikla, gan aizmugures, ierīce saplīsa jau ar pirmo piegājienu. Izmēros lielākie modeļi nebija lietojami pēc pirmā kritiena uz ekrāna, tikmēr S22 modeli vēl varēja izmantot. Attiecīgi iPhone 13 modeļi nopietnākus bojājumus saņēma tikai pēc otrā kritiena, kā arī tie bija joprojām lietojami.

    Līdzīga situācija novērojama, kad telefoni krita uz aizmugures daļas, tiesa, tad tie joprojām bija lietojami. Apple iPhone modeļi atkal saplīsa tikai otrajā reizē. Samsung gadījumā bija jābūt uzmanīgam ar tā lietošanu, jo plaukstā varēja just stikla lauskas. Kopumā S22 modeļus var vērtēt kā mazāk izturīgus, salīdzinot ar Galaxy S21, jo jaunie modeļi ir veidoti no stikla. Tas pats attiecas uz iPhone un citiem viedtālruņiem, jo stikla izmantošana uzbūvē veicinās izturības pazemināšanos. Tāpēc tiek ieteikts lietot apvalkus un ekrāna aizsargplēves, kas atkal ir papildu ieņēmumi aksesuāru ražotājiem un pašiem telefonu izdevējiem.

    Protams, šis viss ir ļoti subjektīvi, un katrs kritiens nav identisks, kā arī to nevar gluži attiecināt pret ikdienas lietošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma