Web Analytics
More
    Reklāma

    “Virgin Galactic” tagad ikvienam piedāvā iegādāties biļeti lidojumam kosmosā

    Jaunākie raksti

    Labu laiku nekas nebija dzirdams no miljardiera Ričarda Brensona vadītās kosmosa kompānijas “Virgin Galactic“. Taču nupat uzņēmums atrādījis gan savu jauno logo, gan arī nācis klajā ar paziņojumu, ka no vakardienas, 16. februāra, ikvienam interesentam piedāvā iegādāties biļeti lidojumam kosmosā. Ja vēlies kļūt par pilntiesīgu astronautu un piedalīties šajā piedzīvojumā, tev atliek samaksāt 450 000 USD, no kuriem 150 000 jāiemaksā avansā.

    “Virgin Galactic” atklāj, ka teju pusmiljonu dolāru vērtās biļetes cenā ietilpst 90 minūšu ilgs lidojums līdz kosmosa malai. Šajā laikā vairākas minūtes būs iespēja pavadīt arī bezsvara stāvoklī un pa 17 logiem vērot elpu aizraujošus skatus uz Zemi. Cenā iekļautas arī vairāku dienu apmācības, kas ļaus pasažieriem labāk sagatavoties lidojumam. Tāpat tiks nodrošināti “Under Armour” firmas skafandri, dalība “Future Astronaut” kopienā un citi labumi. Norādīts, ka visi lidojumi tiks veikti no “Virgin Galactic” raķešu palaišanas vietas “Spaceport America” Ņūmeksikā.

    Reklāma

    “Virgin Galactic” izpilddirektors Maikls Kolglaziers atklāj, ka šogad plānots apkalpot aptuveni 1000 klientus. Līdz pērnā gada beigām biļeti par jauno cenu – 450 000 USD – bija iegādājušies ap 100 interesentu. Aptuveni 700, tajā skaitā arī Īlons Masks, veikuši rezervācijas. Tas nozīmē, ka vēl dažiem simtiem ir iespēja pieteikties un, iespējams, jau šogad izdzīvot savu kosmosa piedzīvojumu.

    Zemāk video neliels ieskats “Virgin Galactic” komerciālā lidojuma norisē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    19.02.2022 03:17

    Un sanemt radioktivo apstarojumu par lielu naudas summu ?

    Reklāma