Web Analytics
More
    Reklāma

    “Virgin Galactic” jau 2023. gadā vēlas mēnesī veikt trīs komerciālos lidojumus kosmosā

    Jaunākie raksti

    Lai arī Ričarda Brensona vadītais “Virgin Galactic” visai bieži saskaras ar dažādām problēmām, kas attālina no kosmosa tūrisma uzsākšanas, uzņēmums negrasās mest plinti krūmos. Šobrīd nu jau krietni dārgākās biļetes lidojumiem kosmosā tiek pamazām ieķertas, un 2022. gada beigās plānots vizināt pirmos komerciālos pasažierus, savukārt 2023. gadā -veikt trīs privātos lidojumus mēnesī.

    Plānots, ka “Virgin Galactic” transportlīdzeklis “VSS Unity“, ar ko Brensons 11. jūlijā veiksmīgi aizvadīja lidojumu gandrīz kosmosā, vizinās pasažierus sākot no 2022. gada beigām un būs pieejams reizi mēnesī. Savukārt nākamās paaudzes kosmosa kuģis “VSS Imagine” testa lidojumos dosies 2023. gada sākumā, taču pie darba tiks likts tā paša gada beigās. Šis lidaparāts veiks divus lidojumus mēnesī vai vienu aptuveni ik pēc divām nedēļām.

    Reklāma

    “Virgin Galactic” atklājis, ka līdz šim pārdevis ap 700 biļešu, kādas 100 no tām rezervētas jau par šī brīža cenu – 450 000 USD par vietu. Savukārt nākamā gada sākumā uzņēmums plāno izvērst biļešu tirdzniecību un atvērt pieteikšanos ikvienam, kurš ir gatavs maksāt un doties lidojumā kosmosā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Insse Karnīte
    17.11.2021 09:29

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃😃

    Reklāma