Web Analytics
More
    Reklāma

    Miljardieris Ričards Brensons paziņojis, ka vairs neinvestēs “Virgin Galactic”

    Jaunākie raksti

    Miljardieris Ričards Brensons nācis klajā ar paziņojumu, ka vairs neieguldīs savā uzņēmumā “Virgin Galactic“, ko dibinājis teju pirms 20 gadiem – 2004. gadā. Šis lēmums bijis diezgan negaidīts, ko pierāda arī kompānijas akciju vērtības straujais kritums uzreiz pēc Brensona paziņojuma.

    Reklāma

    Runājot par iemesliem vairs neieguldīt “Virgin Galactic”, uzņēmējs norādīja uz pandēmijas ietekmi, kā arī to, ka līdz šim jau apmēram vienu miljardu dolāru investējis šajā kompānijā. Brensons piebilda, ka šobrīd “Virgin Galactic” “vajadzētu būt pietiekamiem līdzekļiem darbības turpināšanai”. Tas gan nerada visai pārliecinošu iespaidu par uzņēmuma nākotni.

    Jāpiezīmē, ka pēc vairākkārtējas atlikšanas “Virgin Galactic” šī gada jūnijā veica pirmo komerciālo lidojumu līdz kosmosa malai. Līdz šim uzņēmums veiksmīgi aizvadījis jau četrus komerciālus lidojumus kosmosā, no kuriem pēdējais notika novembra sākumā. Tiesa, neilgi pēc tam kompānija paziņoja, ka samazina savu darbaspēku un uz 18 mēnešiem aptur komerciālos lidojumus kosmosā, lai visus resursus novirzītu jauna, lielāka un jaudīgāka lidaparāta “Delta” būvniecībai, kas varētu būt gatavs 2026. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hhhj
    06.12.2023 14:59

    Pazīstams pajolis pazaudēja naudu uz virgin akcijām vasarā, un tagad pazaudēja otrreiz 😂 “jo zemāk vairs nav kur krist” 😁

    xs1
    06.12.2023 15:54
    Reply to  Hhhj

    Ir kur krist zemāk un vienmēr … RS, kamēr atkal nošortos līdz kliņķim … veiksmīgam uzņēmumam tas stock market vienā brīdī nepieciešams kā zaķim stopsignāls … retails vienīgais ir tas, kurš domā, ka tur padaudz likumsakarību … tamdēļ arī virs 90% retail ieejot stock market zaudē naudu …

    fufcix
    06.12.2023 20:57

    “vajadzētu būt pietiekamiem līdzekļiem darbības turpināšanai” stabils bizness plāns :-)

    Reklāma