Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung savos televizoros plāno piedāvāt videospēļu straumēšanas servisus

    Jaunākie raksti

    Jaunais 2022. gads iesācies ar grandiozo tehnoloģiju izstādi CES 2022, kuras laikā tehnoloģiju uzņēmumi prezentē savus jaunumus. Samsung šajā reizē kopā ar jauniem televizoru modeļiem ir paziņojusi par iespēju tajos izmantot videospēļu straumēšanas servisus.

    Daļā jauno TV modeļu būs iespējams palaist Google Stadia, Nvidia GeForce Now un Utomik videospēļu straumēšanas servisus. Tos nodrošinās jaunā videospēļu sadaļa, kas savā veidā līdzināsies video straumēšanas servisam Netflix. Šajā sadaļa lietotājs varēs izvēlēties dažādas spēles, redzēt nesen spēlētās, kā arī pārvaldīt uzstādījumus un citas lietas. Papildu sadarbībai ar šiem trim straumēšanas servisiem, Samsung televizori atbalstīs dažādas spēļu konsoļu pultis, piemēram, PlayStation 5 un Xbox Series X. Tiesa, līdz galam nav skaidrs, vai ar tiem varēs tieši spēlēt spēles vai tikai kontrolēt šo videospēļu sadaļu televizorā. Tas gan šķistu diezgan neloģiski.

    Reklāma

    Kā ziņo Samsung, tad saprotot šī brīža tendences un videospēļu popularitāti, uzņēmums saredz loģisku attīstību, piedāvājot šos servisus televizoros, pie kuriem parasti tiek pieslēgtas, piemēram, spēļu konsoles. Lietotājiem šāda funkcionalitāte ļaus ātrāk piekļūt savām iecienītajām spēlēm. Pirms septiņiem gadiem, 2015. gadā, Samsung piedāvāja izmantot PlayStation Now straumēšanas servisu, tomēr šī sadarbība nav bijusi tik veiksmīga. Pa šiem gadiem ir parādījušies jauni servisi, kuru darbība klientiem varētu šķist pievilcīgāka. Lai varētu izmantot minētos servisus, attiecīgos gadījumos tos nāksies papildu abonēt.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kāds
    05.01.2022 18:12

    Nav korekts salīdzinājums ar Netflix. Servisi atšķiras. Google Stadia spēles jāpērk atsevišķi, Tev tās nepieder, tās pieejamas pašā platformā (mākonī esošajā “ierīcē”). GeForce Now, savukārt, izīrē Tev attālināti datoru ar jaudīgu videokarti Tev piederošo spēļu spēlēšanai no Epic Games vai Steam kontiem (bet arī – ne visas spēles ir saderīgas šādai “attālinātai spēlēšanai”).

    Reklāma