Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia oficiāli startē Geforce Now spēļu straumēšanas servisu

    Jaunākie raksti

    Nvidia beidzot sākusi oficiāli piedāvāt Geforce Now spēļu straumēšanu, lai konkurētu ar Google Stadia. Iepriekš Nvidia Geforce Now serviss bija pieejams vien nelielai lietotāju grupai (closed beta).

    Nvidia Geforce Now Founders versijas mēneša maksa ir 5.49 eiro, Geforce Now abonētāji saņems RTX efektus, kā arī pieeju dažādam ekskluzīvam spēļu saturam. Geforce Now bezmaksas lietotāji varēs baudīt spēles vienu stundu garās sesijās, kamēr maksājošiem klientiem sesijas ierobežojums būs pie sešām stundām.

    Reklāma

    Daudzi teiks, ka ierobežota sesija nav nekas briesmīgs, uzsāksi jaunu, un viss būs lieliski. Bet tā gluži nav, jo Geforce Now izmantošanai var nākties pastāvēt rindā, lai tiktu pie savas kārtas baudīt spēles.

    Viens no lielākajiem Geforce Now trumpjiem ir spēja straumēt spēles, kuras lietotājam pieder. Attiecīgi varēsi iegādāties spēli kaut Steam, Epic Games Store vai GOG, lai spēlētu to ar Geforce Now palīdzību (man šobrīd tikai Steam iegādātās spēles piedāvā). Google Stadia šajā jomā klibo nopakaļ, jo Stadia spēles izstrādātājiem nākas speciāli portēt uz Stadia, lai tās būtu iespējams spēlēt.

    Nvidia Geforce Now šobrīd ir vienīgais straumēšanas serviss ar ray tracing atbalstu. Geforce Now spēles var spēlēt galddatorā, Shield konsolē vai viedtālrunī.

    Viss šis skan lieliski, diemžēl vēl pats neesmu paprovējis Nvidia Geforce Now darbībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    05.02.2020 14:28

    jaunā paaudze spēlēja betu, citēju “nebija slikti” uz win10 laptopa ar Intel video.
    tiesa, tagad ir cita aizraušanās — PS Now :)

    itanium
    05.02.2020 15:38
    Reply to  digitalk

    Kādu laiku atpakaļ biju iemēģinājis abus.
    PSNow ir krietni ērtāks risinājums, bet Geforce Now bija labāka attēla kvalitāte.
    Spēlēt (Rocket League uz Geforce Now, Red Dead Redemption uz PSNow) varēja uz abiem.

    Armands Bozs
    05.02.2020 17:52

    ir tiri ok. Google art savu veikalu ir ieshavusi pati sev kaajaa!

    SpeekaDievs
    05.02.2020 17:59

    Beta periodā aktīvi (vairākus mēnešus) spēlēju 7 days to die un PayDay2 uz 2011 gada iMac. Teiktu, ka bija pat ļoti laba pieredze, vienīgi jābūt ļoti labam intereneta pieslēgumam.

    Ainārs
    05.02.2020 21:54

    Paprovēju uz laptopa ar Wifi, Android telefona ar Wifi un mobilajiem datiem, un stacionārā datora ar 500Mbps pieslēgumu. Kaut cik lietojams bija tikai uz stacionārā datora, bet pelei tāpat ļoti jūtams input lags, iespējams ar pulti būtu ok. Laptopam, lai arī ātrums virs 50Mbps, bļaustījas, ka 2.4Ghz rūteris un, ka varot būt raustīšanās, kas tā arī bija, praktiski FPS spēlēšana būtu drīzāk mokoša nekā izklaidējoša. Uz telefona šobrīd tur nekas nav lietojams nelādā stāvoklī, input lags kāda pusotra sekunde, nedaudz mazāk ar mobilajiem datiem, kas pārsteidza. Rīt pamēģināšu kā tas viss darbojas 4K režīmā un vai spēlēšana ar pulti šo pieredzi padarītu jēdzīgāku.
    Tā jau fps stabili 60 turās, bilde ir ok (protams, patālu gan no tā, ja spēle tiktu laista uz datora).
    Bet nu bērnu autiņos tas viss ir, uz jautājuma zīmes ir tas vai tam visam vispār ir kāda nākotne.

    Reklāma