Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādījušās baumas par to, kuras Apple ierīces vairs nesaņems nākamo iOS 16 versiju

    Jaunākie raksti

    Salīdzinoši nesen Apple ierīču īpašniekiem ir pieejama jaunākā mobilās operētājsistēmas versija iOS 15, bet jau tagad parādījusies informācija par to, kādi telefonu un planšetdatoru modeļi vairs nesaņems nākamo versiju.

    Apple ir zināms ar to, ka katra aktuālā un jaunākā iekārtu operētājsistēma atbalsta ļoti plašu produktu klāstu, kas tirgū bijuši jau vairākus gadus. Arī šajā reizē tiks ieturēta ierastā līnija, tomēr pēc kāda uzņēmumā nodarbināta programmētāja informācijas, nākamo iOS 16 versiju vairs nesaņems tādi savulaik populāri iPhone 6S (2015), iPhone 6S Plus (2015) un pirmais iPhone SE modelis no 2016. gada. Tātad nākamajā gadā, kad, visticamāk, sagaidīsim nākamo iOS versiju, vecākā iPhone versija, kas to atbalstīs, būs aptuveni piecus sešus gadus veca, un tas nav maz.

    Līdzīga situācija būs ar planšetdatoriem, un šajā produktu segmentā nākamo iPadOS 16 nesaņems iPad Air 2 (2014), iPad mini 4 (2015), iPad Pro 9,7 (2015), iPad Pro 12,9 (2015) un klasiskais iPad 5 (2017). Nemaz nelikās, ka Pro sērijas planšetdatora modeļiem jau ir sešu gadu vēsture, jo liekas, ka tie tirgū ienāca vien pirms diviem trijiem gadiem.

    Kā redzam, tad nākamās operētājsistēmu versijas nesaņems daudzi ikoniski Apple produkti, tomēr šis atbalsts joprojām būs ļoti plašs visā produktu klāstā. Piemēram, iOS 16 versiju saņems iPod Touch 7 modelis, kas atjaunots vēl 2019. gadā. Ja nekas nemainīsies, nākamās operētājsistēmu versijas uzņēmums prezentēs 2022. gada jūnijā savā izstrādātāju konferencē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma