Web Analytics
More
    Reklāma

    Tile Ultra būs izsekošanas piekariņš, kas ļoti līdzināsies Apple AirTag un Samsung SmartTag+

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļā uzņēmums Tile paziņojis gan par jauniem, gan atjaunotiem produktiem savā izsekošanas piekariņu piedāvājumā, ļoti līdzinoties tam, ko piedāvā Apple AirTag un Samsung SmartTag+.

    Tile varētu uzskatīt par pionieriem nozarē, kas ļauj attālināti atrast pazaudētas lietas, ja tām ir pievienots mazs digitālais piekariņš, kas spēj parādīt atrašanās vietu. Kaut arī likās, ka Apple un Samsung risinājumu ienākšana tirgū varētu ļoti ietekmēt Tile tirgus daļu, tomēr uzņēmums ir gatavs dot prettriecienu. Jaunais Tile Ultra piekariņš būs aprīkots ar ultraplatjoslu savienojumu, kas nodrošinās iespēju izsekot to ļoti precīzi. Tāpat viens no lielākajiem ieguvumiem būs iespēja sadarboties gan ar Android, gan iOS ierīcēm, kas varētu būt lielākas bonus. Jaunie Tile produkti, līdzīgi kā AirTag, būs spējīgi ziņot par to, ja tuvumā atrodas, kāds neidentificēts izsekotājs, kā arī noskenējot QR kodu, būs iespējams redzēt īpašnieka kontaktinformāciju.

    Reklāma

    Principā viss līdzīgi tam, ko jau nodrošina gan Apple AirTag, gan Samsung SmartTag, līdz ar to Tile vienkārši cenšas turēties līdz saviem konkurentiem. Protams, Tile produktus varēs izsekot arī ar Bluetooth savienojuma palīdzību, kā tas bijis līdz šim. Uzņēmums ir atjaunojis arī citus piekariņu modeļus, piemēram, klasisko Tile Mate. Pēc pieejamās informācijas, iespējams, ka visos produktos nebūs iespējams nomainīt bateriju, līdz ar to pēc darbības beigās nāksies iegādāties jaunu produktu. Vismaz daļai modeļu iebūvētā baterija būs spējīga darboties līdz pat trim gadiem iepriekšējā viena gada vietā.

    Tile Ultra pieejamība un oficiāla cena vēl nav zināma, tomēr precīzāka informācija ir gaidāma 2022. gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Eggy Mega
    16.10.2021 15:34

    Vispār ir kāda Android ierīce ar iebūvētu UWB, lai šo tagu pilnvērtīgi izmantotu droīdu nometnē?

    nnjhh
    16.10.2021 17:27

    who cares, cik useru pasaulē ir tādam tile? pazaudē kko ārpus galvaspilsētas centra, un nekad vairs neatradisi

    Elektriķis
    16.10.2021 18:20
    Reply to  nnjhh

    Ja godīgi, tad šie verķīši ir tam, lai atrastu, kurā somā tagad manas atslēgas. Ja apkārt nav daudz cilvēku ar telefoniem – nekā.

    Reklāma