Web Analytics
More
    Reklāma

    Tile viedpalīgi tagad sadarbojas ar Google

    Jaunākie raksti

    2019. rudenī tika ziņots, ka bezvadu meklēšanas ierīce Tile apvienos spēkus ar kompāniju Google, lai veidotu vienotu integrāciju ar viedajiem asistentiem, tādējādi ar balss vadību ļaujot meklēt dažādas pazaudētās lietas. Šajā nedēļa šī iespēja nonākusi pie lietotājiem.

    Šis ir ļoti nozīmīgs solis tieši kompānijai Tile, kura kopš 2012. gada spējusi piesaistīt jau 104 miljonu dolāru lielas investīciju, radot savu mazo un pietiekami gaumīgo izsekošanas ierīci. Tiek lēsts, ka šobrīd pasaulē ir vairāk nekā 22 miljoni Tile ierīču.

    Reklāma

    Jaunā integrācija ļaus izsaukt Google asistentu un jautāt, kur atrodas attiecīgā lieta, kurai pievienots Tile tags, kā arī būs iespējams likt tai atskaņot speciālu signālu. Google būs spējīgs pat noteikt pietiekami precīzu vietu, ja ierīce atradīsies Bluetooth signāla savienojamības laukā, ja tas nebūs iespējams, tad asistents balstīsies uz pēdējo atrašanās vietu sistēmā.

    Ieteicamās komandas ir:

    • “Hey Google, where is my purse/key/wallet?”;
    • “Hey Google, make my backpack ring.”;
    • “Hey Google, find my…” vai “Hey Google, ring my…”.

    Šī noteikti varētu būt ērta integrācija tiem, kuri patiešām itin bieži mēdz kaut kur “nobāzt” savas auto un mājas atslēgas, maku vai kādu somu, līdz ar to ar vienu balss komandu būs iespējams atrast aizmirstās lietas.

    Daži jomas analītiķi jau ir minējuši par to, ka Apple savā produktu klāstā grasās ieviest līdzīgu izsekošanas ierīci AirTag, kura varētu tikt prezentēta šī gada martā, kas noteikti gūs lielu interesi no ikdienas “āboļu” lietotājiem. Tiek prognozēts, ka Apple risinājums izmantos ultraplatjolas tehnoloģiju, kas tam sniegs iespēju ziņot par ļoti precīzu atrašanās vietu pat iekštelpās. Līdz ar to Tile sadarbība ar Google ir sava veida drošības spilvens nākotnes konkurencei.

    Līdz šim savā ikdienā Tile biju piefiksējis sadarbībā ar apģērbu un aksesuāru ražotāju Herschel, kurš ir populārs jauniešu vidū, kā pietiekami dārgu un ādas ietvarā tērptu atslēgu piekariņu.

    Varbūt kāds no lasītājiem jau ikdienā lieto Tile un var padalīties ar savu pieredzi?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma