Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel un Tile sadarbība ļaus izsekot portatīvos datorus

    Jaunākie raksti

    Bezvadu izsekošanas ierīču radītājs Tile noslēdzis sadarbību ar procesoru ražotāju Intel, lai nākotnes portatīvajos datoros mēs arvien biežāk ieraudzītu izsekošanas iespēju.

    Šī sadarbība ļaus aptvert plašāku klāstu portatīvo datoru ražotāju, jo šobrīd Intel ir viens no lielākajiem procesoru piegādātājiem visiem datoriem, tātad var stimulēt Tile izmantošanu, lai datoru būtu iespējams izsekot. Par tehnisko risinājumu joprojām tiek spriests, jo atkarībā no datora komponenšu uzbūves, var atšķirties paša Tile risinājums. Darbības princips būs tāds pats kā līdz šim, un izsekošanas mehānisms ar telefonu savienosies ar Bluetooth, bet ja tie vairs nebūs saziņas attālumā, tad pazudusī ierīce būs spējīga sniegt paziņojumu, izmantojot apkārt esošos Tile produktus.

    Reklāma

    Līdz šim ir radīts viens portatīvais dators HP Elite Dragonfly ar fiziski iebūvētu Tile izsekošanas mehānismu, kuram ir sava baterija un skaļrunis, lai pazušanas gadījumā tas būtu spējīgs par sevi ziņot, pat ja dators ir izslēgts vai izlādējies. Tomēr nākamajos datoros varētu tikt izmantoti arī citi risinājumi, kuriem nebūtu jāizmantotu papildus aprīkojums.

    Datora izsekošanai varēs izmantot speciālo Tile mobilo lietotni. Iespējams, šis risinājums patiešām ļaus gan neaizmirst portatīvo datoru sabiedriskajā transportā, gan to atrast zādzības gadījumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    11.05.2020 11:40

    Laptopu zagļiem būs iemesls iegādāties folijas somas un “pirmreizējo apskati” veikt kaut kur projām no mājām. Pažobeles un pamestās industriālās telpas atkal kļūs populāras :)

    Reklāma