Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejama iPhone 13 Pro izjaukšanas instrukcija, norādot uz sarežģītāku uzbūvi nekā iPhone 12 Pro

    Jaunākie raksti

    Kā ierasts, ierīču izjaucēji no iFixit ir ķērušies klāt arī jaunajiem iPhone modeļiem, zem skrūvgriežiem un rentgena stariem paliekot iPhone 13 Pro viedtālruni, atklājot tā iekšējo uzbūvi.

    Kopumā iFixit norāda, ka iPhone 13 Pro modeļa labošanas novērtējums ir 5 balles no 10, kas ir par vienu mazāk nekā iepriekšējā gada iPhone 12 Pro modelim. Vienas no lielākajām izmaiņām ir skārušas priekšā esošo sejas atpazīšanas sensoru, kā arī skaļrunis tagad atrodas pašā telefona augšpusē. Sejas atpazīšanas sistēmā tagad vienā modelī ir apvienota apgaismošanas daļa un punktu sensors. Iepriekš šī apgaismošanas daļa atradās displejā, bet punktu sensors ekrāna izgriezuma sānā. Pagaidām nomainot displeju, tiks pārtraukta Face ID darbība, kas ir saistīta ar oriģinālo detaļu izmantošanu un remontēšanu pie atzītiem Apple servisiem.

    Reklāma

    Pieejamā informācija norāda, ka Apple iPhone 13 Pro ir aprīkoti ar jauna veida OLED displeju, kas sastāv no skārienjutīgās kārtas un atsevišķa OLED paneļa. Tas ļauj samazināt materiālu izmantošanu, biezumu, ražošanas izmaksas un izmantoto kabeļu skaitu. Izjaukšanas foto vēlrreiz apstiprina to, ka jaunie iPhone viedtālruņi atkal saņēmuši “L” burta formas akumulatorus, salīdzinot ar iPhone 12 izmantoto taisnstūra formu. Tas ļāvis ievietot ietilpīgāku bateriju, un paildzināt telefona darbības laiku.

    Kā viens no iemesliem, kāpēc šo iPhone modeli ir grūtāk labot vai nomainīt detaļas ir tas, ka jaunais skaļrunis ir pievienots pie telefona ar skrūvi, kas atrodas zem loģiskās plates. Joprojām lielas galvassāpes sagādātu aizmugurējā vāciņa nomaiņa, kas ir veidota no stikla, un, kā parasti, Apple ir parūpējies par to, lai būtu grūtāk veikt trešo pušu remontus.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma