Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izziņo pirmo rudens prezentāciju 14. septembrī

    Jaunākie raksti

    Beidzot būs par vienu neoficiālo Apple baumu mazāk, jo otrdienas vakarā pēc Latvijas laika Apple mājaslapā parādījusies informācija par to, ka nākamajā otrdienā gaidāma ierastā produktu rudens prezentācija.

    Kā jau tika runāts iepriekš un kā tas ir bijis gandrīz visus iepriekšējos gadus, tad jaunie iPhone modeļi tiek izziņoti septembrī. Acīmredzot arī šis gads nebūs izņēmums, jo nākamajā otrdienā, 14. septembrī, pulksten 20:00 pēc Latvijas laika tiks pārraidīts Apple Event. Kaut arī kovid pandēmijas situācija pasaulē ir nedaudz uzlabojusies, tomēr arī šis pasākums būs digitāls, un tiks pārraidīts no Apple parka. Tā vismaz norādīts oficiālajā plakātā. Gan jau redzēsim iepriekš izveidotus un ierakstītus video materiālus, kuri būs skaisti samontēti. Interesanti, ka ziņas par īpašo notikumu mājaslapā netiek parādītas kā pirmais un svarīgākais notikums, bet lapu nākas nedaudz patīt uz leju.

    Reklāma

    Visticamāk pēc nedēļas mēs ieraudzīsim jaunākos iPhone 13 modeļus, Apple Watch Series 7 viedpulksteni un bezvadu austiņas AirPods 3. Tāpat tiek sagaidīts, ka vēlāk rudenī varētu tikt prezentēti pārveidoti MacBook Pro portatīvie datori, tomēr šī informācija nav tik skaidra, un tāpēc šo prezentāciju nodēvēju, kā pirmo gaidāmajos mēnešos. Pagaidām baumu detaļās neslīgšu, jo padevīgi cienot mūsu lasītājus, mēģināšu uzreiz pēc prezentācijas izveidot precīzu jaunākas informācijas apskatu. Saglabājiet datumu savos kalendāros un tiekamies!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma