Web Analytics
More
    Reklāma

    ELKO paziņo par Rumānijas izplatītāja IT Smart Distribution iegādi

    Jaunākie raksti

    IT produktu, sadzīves elektronikas un risinājumu izplatītājs ELKO paziņo, ka ir parakstījis līgumu par IT Smart Distribution iegādi, nostiprinot pozīcijas starp TOP 3 lielākajiem Rumānijas IT izplatītājiem.

    Saskaņā ar līgumu, ELKO Grupa (Akciju Sabiedrība ELKO Grupa) ar meitasuzņēmuma ELKOTech Romania SRL starpniecību iegādājās 100% uzņēmuma IT Smart Distribution SRL akciju, kas specializējas IT risinājumu izplatīšanā. Abu uzņēmumu konsolidētais apgrozījums, kas pārsniedz 125 miljonus ASV dolāru, nostiprinās ELKO pozīciju TOP 3 IT izplatītāju vidū ļoti konkurējošā Rumānijas tirgū. Šīs iegādes noslēgšana tiks pabeigta tuvāko mēnešu laikā. Darījums jau ir saņēmis piekrišanu no Rumānijas Konkurences padomes.

    Reklāma

    “Pozīciju nostiprināšana Centrālās un Austrumeiropas reģionā ir viens no mūsu stratēģiskajiem virzieniem. Rumānijas tirgus parāda labu izaugsmes potenciālu, un tas jau kādu laiku ir mūsu uzmanības centrā. Pēdējo trīs gadu laikā mūsu meitasuzņēmums Rumānijā ir gājis cauri reorganizācijai un jaunas stratēģijas izstrādei. IT Smart Distribution iegāde ir svarīgs pavērsiens šajā garajā ceļojumā. Konsolidācija ir atslēga, lai pārvarētu saspringto konkurenci nozarē un sasniegtu mūsu ambīcijas kļūt par klientu pirmo izvēli Rumānijā,” saka Svens Dinsdorfs. ELKO Grupa direktors.

    Ievērojama kapacitāte IT risinājumu piegādē

    IT Smart Distribution ir IT risinājumu ieviešanā specializējies izplatītājs ar vienu no pieredzējušākajām komandām šajā jomā un lielisku A klases zīmolu portfeli, kas papildina ELKO produktu portfeli. Tas rada pārliecinošus stratēģiskos ieguvumus – abu uzņēmumu profesionālie darbinieki kopā ar visaptverošu augstākās kvalitātes produktu piedāvājumu nodrošina nepieciešamo kompetenci un kapacitāti, lai uzrunātu un apkalpotu jebkuru mazumtirgotāju, sistēmu integratoru vai IT projektu izstrādātāju Rumānijā.

    “IT Smart Distribution ir spēcīgs uzņēmums ar labu reputāciju tirgū. Mēs redzam daudz, ko varam viens no otra mācīties. Zināšanu apmaiņa, komandas kompetence un paplašināts portfelis nodrošinās vislabāko pieredzi visiem mūsu klientiem un partneriem. Es ļoti priecājos sveikt IT Smart Distribution cilvēkus ELKO ģimenē un ceru kopā sasniegt jaunas virsotnes, it īpaši IT risinājumu biznesā,” piebilst Carmen Stanciu, ELKO Rumānija un IT Smart Distribution ģenerāldirektore.

    “ELKO var paļauties uz dinamisku, labi saliedētu komandu ar ilgu pieredzi IT risinājumu izplatīšanā. Tā kā mums ir kopīgas vērtības un abi uzņēmumi ilgtermiņa partnerattiecības liek pirmajā vietā, šī iegāde ir dabisks papildinājums un radīs spēcīgu potenciālo izaugsmi klientiem. Mēs esam pārliecināti, ka kļūt par ELKO Grupa daļu ir labākais lēmums, un esmu droša, ka visas iesaistītās puses būs ieguvējas no šīs sadarbības,” Mona Curceanu, IT Smart Distribution darbības vadītaja.

    Abi uzņēmumi uzsāks integrāciju organizatoriskā līmenī – apvienojot portfeļus, nodrošinot know-how apmaiņu un veicinot vienotas komandas gara veidošanu. Pirmie soļi ir sadarbības noteikumu un nosacījumu sinhronizēšana, kā arī pilnīga, klientiem pieejama produktu portfeļa nodrošināšana. Integrācijas procesā galvenā uzmanība ir pievērsta tam, lai tas būtu viegls un saprotams gan pārdevējiem, gan klientiem un nodrošinātu, ka viņu uzņēmējdarbības mērķi tiek pilnībā īstenoti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma