Web Analytics
More
    Reklāma

    ELKO uzsāk GRENKE operatīvā līzinga izplatīšanu

    Jaunākie raksti

    Vairumtirgotājs ELKO Grupa sadarbībā ar GRENKE Latvijā uzsāk operatīvā līzinga pakalpojumu piedāvāšanu, nodrošinot pakalpojuma plašāku pieejamību IT produktu mazumtirdzniecībā.

    Operatīvā līzinga pakalpojums ir paredzēts biznesa klientiem, kas IT preces iegādājas mazumtirdzniecības veikalos vai internetveikalos. Līdz šim pakalpojums pamatā bijis pieejams tikai pie lielajiem mazumtirgotājiem. GRENKE operatīvo līzingu piedāvā, piemēram, tādi lieli IT nozares spēlētāji kā Capital un MarkIT. Izplatīšanas ķēdē iesaistoties ELKO, pakalpojums kļūs pieejamāks plašākam mazumtirgotāju lokam, līdz ar to arī gala lietotājiem.

    Reklāma

    “Ieviešot šo pakalpojumu, mēs kā vairumtirgotājs dodam iespēju katram mūsu klientam palielināt savus pārdošanas apjomus un kopējo darījumu skaitu, piedāvājot saviem klientiem iegadāties preces operatīvajā līzingā. Izstrādātais sadarbības mehānisms ar GRENKE sniedz iespēju saīsināt birokrātiskos procesus un panākt finansējuma piešķiršanu, darījumu noslēgšanu un IT preču piegādi gala klientam maksimāli ātri,” runājot par jauno sadarbības uzsākšanu, skaidro Andrejs Gavrilovs, ELKO tirdzniecības biroja direktors Baltijā un Polijā.

    Pašreizējos tirgus apstākļos, kad uzņēmumi saskaras ar apgrozāmo līdzekļu nepietiekamību, operatīvais līzings ir instruments, kā uzņēmumi var īstenot sava uzņēmuma tālāku attīstību, lielāku investīciju gadījumā, neradot spriedzi uz naudas plūsmu. Mazumtirgotājiem tā ir iespēja piesaistīt vairāk klientu, saņemot tūlītēju atlīdzību, savukārt gala pircēji – uzņēmumi var saņemt biznesam nepieciešamās tehnoloģijas tūlīt ar atmaksas iespēju līdz 5 gadiem.

    “Šobrīd GRENKE veiksmīgi sadarbojas jau ar vairākiem lieliem IT produktu mazumtirgotājiem, kuriem pakalpojums ļauj piesaistīt jaunus klientus un kāpināt apgrozījumu. Sadarbība ar reģiona lielāko IT vairumtirgotāju ELKO paver iespēju iepazīstināt ar mūsu unikālo IT līzinga risinājumu vēl plašāku IT mazumtirgotāju auditoriju. Ar saviem risinājumiem mēs palīdzam Latvijas uzņēmumiem maksimāli efektīvi izmantot esošus resursus, jo sevišķi šajos krīzes apstākļos,” atzīmē GRENKE Latvijas filiāles vadītājs Anton Kovalovs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma