Web Analytics
More
    Reklāma

    ELKO Grupa izskata iespēju iziet no Krievijas tirgus

    Jaunākie raksti

    IT produktu un sadzīves tehnikas izplatītājs ELKO Grupa neveic piegādes uz Krieviju un izskata iespējas iziet no Krievijas tirgus.

    Kopš karadarbības sākuma Ukrainā ELKO Grupa (Akciju Sabiedrība ELKO Grupa) ir pārtraukusi IT iekārtu un sadzīves tehnikas piegādes Krievijas tirgum. ELKO Grupa respektē un ievēro visas gan uz sadarbības partneriem, gan uz produktiem, gan uz norēķiniem attiecinātās sankcijas. Šo sankciju rezultātā piegādes ķēdes darbība un preču kustība uz Krieviju ir apturēta.

    Reklāma

    Šobrīd ar finanšu un juridisko ekspertu palīdzību tiek izstrādāti varianti, kā ELKO Grupa koncernam izstāties no Krievijā reģistrētiem aktīviem likumā noteiktajā kārtībā un pildot visas saistības pret obligāciju turētājiem, finanšu un citiem partneriem. Šis process ir juridiski sarežģīts, un ELKO Grupa iespējas detalizēti komentēt šīs aktivitātes ir ierobežotas vērstpapīru tirgu regulējošo likumu un noteikumu dēļ.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    10.03.2022 23:29

    ELKO Grupa izskata iespēju izstrādāt stratēģiju iziešanai no Krievijas tirgus

    Elko korabļ
    11.03.2022 00:09

    Šo sankciju rezultātā piegādes ķēdes darbība un preču kustība uz Krieviju ir apturēta – tātad sankciju dēļ izskata iespēju aiziet no krievijas tirgus, nevis tādēļ, ka neatbalsta putlera karu Ukrainā

    Reklāma